Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teşekkür ederim Barış bey,güzel kardeşim memleket tadında bir paylaşım olmuş teşekkür ederim .
Eline sağlık bayıldım görüntülere işi bilene doğada çook doğal nimet var
Teşekkür ederim Barış bey, Keşke zamanında daha çok vakit geçirebilseydim daha çok şey öğrenebilseydim.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Hemşerim. Beğendiğinize sevindim.Hemşerim yine dokturmussun valla keyifle okuduk gözlerimizin pası silindi.
Teşekkür ederim. Mantar türü bakımından dünyadaki en çok mantar Ülkemizde yetişmektedir. Porçini, yumurta ve doloman mantarı bunların arasında en değerlileri diyebiliriz. Bilmediğim değerli mantarlarda vardır belki ama porçini ve yumurta mantarını toplar ve yerim. Kurutacak kadar toplamadım.Tebrikler. Güzel görüntüler. Türkiye'de porçini olduğundan haberim yoktu. İtalyanlar bu mantar ile baya övünüyorlar. Çok kıymetli bir mantar. Hatta kurutulmuş hali marketlerde satılıyordu ciddi fiyatlara.
Teşekkür ederim Sabri abi,Ellerine sağlık afiyet olsun
Teşekkür ederim Rıdvan abi, Amin inşallah.Maşallah süper kareler emeklerin boşa gitmemesi sevindirici. Darısı bizim başımıza