Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba,Doğru olsaydı dün akşam kovulmuştun.
Bu yazdığım da yazdıklarının doğruluğunu teyit etmez.
Silinme nedeni doğru söylemen değil, hakarete varan ifade etme biçimin.
Bu durumun devam etmesi ise kovulma nedeni..
İşte yazdığınız mesajMerhaba,
Amacım tartışmak değil...Kırıcı olmak hiç değil. Yazdıklarımı çok iyi hatırlıyorum ve arkasındayım. Hakarete varan ifade biçimim oldugunu keşke silmeden altına yazıp ifade etseydiniz. Hakkımda bu şekilde bir zan oluşmazdı.Topiği okuyanlarda bence hakkımda daha adil düşünürlerdi.Silinen bir eleştiri ve devamını okuyanlar acaba bu adam ne dedi? Demekki çok kötü şeyler yazdı kanati oluştu.Yazdıklarımın eğer bir kopyası duruyorsa lütfen paylaşın.Takip edenlerde daha acık fikir sahibi olsun.
Hayırlı günler. Haddimi bilirim...![]()
Anlıyorum,tabii...
Yerinde ve isabetli bir karar...Bende bugün bir ilan açmıştım fakat oda sanırım veto edildi. Ama ilanların altında dönen bir sürü boş muhabbet var...Sanırım eski olup kaşarlanmak gerekiyor tabiri caizse...Her forumda malesef bu durum böyle.......İlla sizin koydugunuz kurallara uymak için üyeleri konuların altına bir sürü boş şey yazmaya mahkum etmek nekadar dogru acaba? Bunuda bence konu başlıklarının içine baktıgınızda mesaj sayısını şişirmek adına yapılan cevap ve geyikler çok iyi belli ediyor.
Ne tacirim, nede tüccarım...Bir üye sadece bir foruma girip okuyup bilgi sahibi olamazmı?Zamanı gelincede paylaşamazmı? Ticari ilanlar zaten belli oluyor.
Bence iyi ayıd edip mahkumiyet vermemek.
Hayırlı geceler...
(Bu geceden itibaren mesaj sayımı şişirmeye başladım bende...)
Çok teşekkür ederim. Eger ben hakarette bulunduysam zaten beni burada kimse sevmez.En büyük kötülüğü kendime yapmış olurum.Burası forum ortamı...Kötü küfür isme hakaret tabiki silinir.İşte yazdığınız mesaj
Bu mesaj 2. el konusu açmadan okuyun başlığı altına yazılmıştı.