Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dogru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

explorer

Aktif Üye
Adı
Şemsettin Kambur
Merhaba, Balık Dostları...

Bu atasözümüzün doğru olgunu Kanıtlayan bir anınız oldumu?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Doğru olsaydı dün akşam kovulmuştun.

Bu yazdığım da yazdıklarının doğruluğunu teyit etmez.
Silinme nedeni doğru söylemen değil, hakarete varan ifade etme biçimin.
Bu durumun devam etmesi ise kovulma nedeni..

explorer

Aktif Üye
Adı
Şemsettin Kambur
Doğru olsaydı dün akşam kovulmuştun.

Bu yazdığım da yazdıklarının doğruluğunu teyit etmez.
Silinme nedeni doğru söylemen değil, hakarete varan ifade etme biçimin.
Bu durumun devam etmesi ise kovulma nedeni..
Merhaba,
Amacım tartışmak değil...Kırıcı olmak hiç değil. Yazdıklarımı çok iyi hatırlıyorum ve arkasındayım. Hakarete varan ifade biçimim oldugunu keşke silmeden altına yazıp ifade etseydiniz. Hakkımda bu şekilde bir zan oluşmazdı.Topiği okuyanlarda bence hakkımda daha adil düşünürlerdi.Silinen bir eleştiri ve devamını okuyanlar acaba bu adam ne dedi? Demekki çok kötü şeyler yazdı kanati oluştu.Yazdıklarımın eğer bir kopyası duruyorsa lütfen paylaşın.Takip edenlerde daha acık fikir sahibi olsun.
Hayırlı günler. Haddimi bilirim...:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Merhaba,
Amacım tartışmak değil...Kırıcı olmak hiç değil. Yazdıklarımı çok iyi hatırlıyorum ve arkasındayım. Hakarete varan ifade biçimim oldugunu keşke silmeden altına yazıp ifade etseydiniz. Hakkımda bu şekilde bir zan oluşmazdı.Topiği okuyanlarda bence hakkımda daha adil düşünürlerdi.Silinen bir eleştiri ve devamını okuyanlar acaba bu adam ne dedi? Demekki çok kötü şeyler yazdı kanati oluştu.Yazdıklarımın eğer bir kopyası duruyorsa lütfen paylaşın.Takip edenlerde daha acık fikir sahibi olsun.
Hayırlı günler. Haddimi bilirim...:)
İşte yazdığınız mesaj

Bu mesaj 2. el konusu açmadan okuyun başlığı altına yazılmıştı.
Anlıyorum,tabii...
Yerinde ve isabetli bir karar...Bende bugün bir ilan açmıştım fakat oda sanırım veto edildi. Ama ilanların altında dönen bir sürü boş muhabbet var...Sanırım eski olup kaşarlanmak gerekiyor tabiri caizse...Her forumda malesef bu durum böyle.......İlla sizin koydugunuz kurallara uymak için üyeleri konuların altına bir sürü boş şey yazmaya mahkum etmek nekadar dogru acaba? Bunuda bence konu başlıklarının içine baktıgınızda mesaj sayısını şişirmek adına yapılan cevap ve geyikler çok iyi belli ediyor.
Ne tacirim, nede tüccarım...Bir üye sadece bir foruma girip okuyup bilgi sahibi olamazmı?Zamanı gelincede paylaşamazmı? Ticari ilanlar zaten belli oluyor.
Bence iyi ayıd edip mahkumiyet vermemek.
Hayırlı geceler...

(Bu geceden itibaren mesaj sayımı şişirmeye başladım bende...)

explorer

Aktif Üye
Adı
Şemsettin Kambur
İşte yazdığınız mesaj

Bu mesaj 2. el konusu açmadan okuyun başlığı altına yazılmıştı.
Çok teşekkür ederim. Eger ben hakarette bulunduysam zaten beni burada kimse sevmez.En büyük kötülüğü kendime yapmış olurum.Burası forum ortamı...Kötü küfür isme hakaret tabiki silinir.
Ama fikir beyan ettim. Üslubumu sevmeye bilirsiniz.Ama silinerek cezalandırılmayı hak etmedim.Benim açımdan olay tatlıya bağlanmıştır.
Kırdıysam tabiki özür.:harika:

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Daha 10-15 mesaj sonra satış ilanı açılanı gördüm. Eğer veto edilmişse ve de veto edilme kuralının olduğu yere kurallarını beğenmedim hoş değil dersen silinmesi yada uyarılman çokda acayip olmasa gerek.
Senin yaptığın anayasa kitabını alıp üstüne beğenmedim diye yazmak gibi olmuş. Ayrı başlık ile tartışılır bu konu açma yetkin olana kadarda beklenebilecek bir durumdur. Acil durumlarda moderatorler söylersende o durumlarda anlayışla olacaklarını da düşünüyorum.
Bu yazdıklarımda sizin yazdığınızın kabul edilemez şekilde kaba olduğunu değil yerinde olmadığını düşünüyorum.
Saygılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Tekrar aramiza hos geldiniz.

Sizin tabirinizle biz eski uyeler kasarlanmismi oluyoruz.!
bos muhabetler falan yazarak amacinizi nereye vardirmak istediniz anlamis degilim.
Yeni uye olmussunuz ve belliki forum olusumlarina yabanci degilsiniz.

Her yerin bir kaide ve kurallari oldugu gibi bu forumda da kural var,bizler uyuyoruz,siz eger bana uymaz bu durum derseniz bizde anlariz bu durumu ve sizde boyle bir paylasim icinde olmazsiniz olur biter.

Bence insanlarin tepkisini cekip itici hale gelmektense daha yapici olup alcak gonullu olmayi secmelisiniz.

Sahsen ben yazdiklarinizdan cok rahatsiz oldum.
Iyi forumlar.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Konuyu uzatmaya gerek yok.
Bence sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...