şileli
Aktif Üye
Teşekkürler Selahattin sağol.Doğum günün kutlu olsun Abi Nice Senelere sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Selahattin sağol.Doğum günün kutlu olsun Abi Nice Senelere sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber
Sağolasın Selçuk,Adnanı ayarlada bir hafta sonu görüşelim.Salih abi doğum günü kutlar,sevdiklerin ile beraber,sağlık ve mutluluklar dilerim.
Teşekkürler abi Allah razı olsun.İrfanım sağolasın.bu arada avatarında çok tatlı![]()
Sağol Kubilay çok teşekkür ederim.Salih kardeşim,doğum günün kutlu, herşey gönlünce olsun,nice nice senelere
Teşekkürler doktor sağolasın..Nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara
Sağolasın Muratcım, inşallah.Hiç birimiz balıksız kalmayalım..Sevgili dostum doğum gününü kutlar; bol balık avlı bir hayat sürmeni dilerim.