Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dolandırıcılara Dikkat

mallaca

Aktif Üye
Adı
Halil Barış Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Son zamanlarda bu tür dolandırıcılık olayları çok arttı. Önceden sahibinden.com dan onlarca malzeme aldım sattım. Hatta 5-6 defa bot motor aldım. Bugüne kadar 1 defa İzmirde kaptan olduğunu iddia eden birisi farklı bir ürün yolladı o kadar. Şimdi ise kesinlikle güvenemiyorum. İnsanlar 50 liraya bile tenezzül ediyorlar. Farklı şehirde ise muhakkak o şehirde bir arkadaşım var ise ürünü görmesini hatta kargolamasını rica ediyorum. Geçenlerde birisine denk geldim. Balıkesir de 6 Hp motor satıyor. Dedim ki Balıkesir yakın gelip alayım motoru tak yüzüme kapattı. Dikkatli olmakta fayda var. Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın inşallah.

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şükür burada hiç sıkıntı yaşamadım; henüz site üzerinden hiç satışım olmadı ama onlarca kez farklı arkaaşlardan ürün aldım. Hatta bazıları ürünler eline ulaşınca parayı göndürirsin diyecek kadar nazikti.

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende buradan muratdinç nickli arkadaşımızla takas yaptım. Çok nazikti tanıştığıma çok memnun oldum. İlk önce kendi ürününü gönderdi, dene test et ondan sonra seninkini gönderirisin dedi. Çok değerli bir arkadaşla tanışmış olduk.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bende buradan muratdinç nickli arkadaşımızla takas yaptım. Çok nazikti tanıştığıma çok memnun oldum. İlk önce kendi ürününü gönderdi, dene test et ondan sonra seninkini gönderirisin dedi. Çok değerli bir arkadaşla tanışmış olduk.
İşte insan dostlarını böyle tanıyor.