B
BS Okuru
Misafir
Ben o kadar bile süreceğini düşünmüyorum malesef : (
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır, o balık illaki alıkonulacak tereyeğında folyo içinde mangalda yapılacak. Sonra Kasım' da bu balık da çok azaldı denilecek. Bindiğin dalı kesmek bu olsa gerek. Hayvana rahat verilse döngü tamamlansa..... Ama olmaz. Kandiili burun da sıra beklenecek, yağsız, lezzetsiz, yavan bir et için.Dönüş balığı lezzetsiz oluyor yağsız oluyor. o nedenle ben yakala bırak yapıyorum. geçen sene pek yoktu 2013 ya da 2014 senesinde güzel yaptı spinle.
bana kalırsa alıkonulmaması lazım.
Yekta kardeşim;senin tuttukların hala aşağı akmaya çalışşanlar...aşağıdan yukarı çıkışlar da azda olsa başladı.bunun neticesinde kilitbahir civarı karşılaşan bu guruplardan aşağıdan gelenler diğerlerine boşverin inmeyin aşağıda bir halt yok dedikleri için bizim merada hayvan hala oyalanıyor işteBalık bir aydır akıyor arkadaşlar.
Bu ara Çanakkaledeyim dişli tutuyoruz balıklar havyarda değil boş tabi havyarlanmayacak değiller ...Keyfimizi yapıyoruz yemek için izmarit ve istavrite tutuyorum muazzam lezzetliler
Zevkle takip ediyoruz.Çok güzel balıklar aldıklarınız.Balık bir aydır akıyor arkadaşlar.
Bu ara Çanakkaledeyim dişli tutuyoruz balıklar havyarda değil boş tabi havyarlanmayacak değiller ...Keyfimizi yapıyoruz yemek için izmarit ve istavrite tutuyorum muazzam lezzetliler