Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

dostlara ekipman tavsiyesi 2

despiro

Aktif Üye
Kullanışlı ve ekonomik bir ürün teşekkürler

Babali07

Aktif Üye
Sobali semaver candir
kisin cay 5 dakikada soguyor. Az odunla semaverde cay aninda kayniyor ara sira at odun sabaha kadar hem isin hem cayini iç bircok merada odun olur genelde

Bu icat cay demlenmekten çok isitma veya kahve için su kaynatmaya daha uygun gibi ama tasima acisindan büyük avantajlı gaz tüpünü ucuza bulursaniz sabaha kadar demle demle iç

baysal

Aktif Üye
Adı
gökhan
Sobali semaver candir
kisin cay 5 dakikada soguyor. Az odunla semaverde cay aninda kayniyor ara sira at odun sabaha kadar hem isin hem cayini iç bircok merada odun olur genelde

Bu icat cay demlenmekten çok isitma veya kahve için su kaynatmaya daha uygun gibi ama tasima acisindan büyük avantajlı gaz tüpünü ucuza bulursaniz sabaha kadar demle demle iç
benim olayımda tam olarak bu yer sorunu.çakmak gazı ucuz 1-1,5 lira ve bir tanesi 2,5 saat yanıyormuş bakalım deneyip görücez

exclusive

Üye
Adı
A.Ali
merak ettim ama video bende bir türlü açılmıyor farklı videoları tıklıyorum seyir imkanı var sorun olmuyor bunu bir türlü izleyemedim

fatihh

Üye

böyle bişey takılır mı o aparata acaba?