Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

DRONE YARDIM

mumuk06

Aktif Üye
Adı
yanık yanıkoğlu
Arkadaşlar merhaba. Avlarda çekim yapabileceğim bazende zevkine uçura bileceğim bir drone almak istiyorum. Alıp kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir drone bar mı?
Yada nelere dikkat etmem gerekir?

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan

CanBaykan

Aktif Üye
Adı
Can Baykan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Super bir secim yaptin, hayirli olsun. % 20 pil kaldiginda geri cagir , hic birsey olmaz. Zaten telefondan gorup kumanda ediyosun.
Nice guzel avlar ve goruntulerin olsun, gule gule kullan.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hayırlı olsun. keyif ile kullanın.
bu modelde belirlenen bir hedefi(kişi, kumanda ya da çep tel gibi) belirlinen bir yükseklik yada açılardan takip özelliği mevcut mudur?

CanBaykan

Aktif Üye
Adı
Can Baykan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kisaca cevap Evet.
YouTube da cok detayli videolar var, izleyin derim.
DJI MAVIC MINI

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
açık alanda uçurmakta sıkıntı olmasa da, şehir içi uçuşlarda sinyal kesici yerlerden (askeri, kamu kurum, polis bölgeleri) uzak durmanı tavsiye ederim. kumandayla drone arasında engel olan yerlerde de sıkıntı olabilir. Kumanda dronu görebilsin.
DJI markası bu konuda en iyisidir,
DJI mavic pro 2 modeli dolar yüzünden çok arttı yoksa mavic pro 2 sınıfında lider.
Mini yele başlayıp proya geçmen dileğiyle. :)

mumuk06

Aktif Üye
Adı
yanık yanıkoğlu
hayırlı olsun. keyif ile kullanın.
bu modelde belirlenen bir hedefi(kişi, kumanda ya da çep tel gibi) belirlinen bir yükseklik yada açılardan takip özelliği mevcut mudur?
Tesekkur ederim Faruk bey daha ıyılerı sızın olsun. bir defa uçurdum. açıkçası özelliklerini tam olarak anlayamadım sadece kaldırma indirme elim alışsın diye kamera etrafında dönüyor sabit kalıyor ama takip var mı denemedim. Şehir dışına cıktım cekim için malum ilk kez böyle bir alet kullandım. bir daha ki denemede bulursam yazarım size.