Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dün mucize bir sinarit, Bugün güzel mercanlar.

Seddülbahir

Aktif Üye
Adı
Serdar Altınbilek
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O karede ben de olmak isterdim Sevgili Orhan abi,
Ama olsun, yüzünüzün güldüğünü görmek, oralardan bir koku, bir görüntü almak bile yetiyor insana..
Herkese çok selam

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Maşallah, çok güzel bir sinarit, o güzelliği nasıl pişirdiniz.? Onuda bi anlatıver Orhan abide tam olsun:) Dahasına Rastgelsin.....
Çok teşekkürler sevgili Oktay ben olsam ızgarada yapardım ama Conta kaptan onu yoketti, her halde ailesine iftar yemeği için götürdü, bize gene mercanlar kaldı onlarda tava, ama şu anda çok lezzetliler, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
O derya kuzusu benim oltama vurmuş olsa misinayı ikinci kafa darbesinde patlatır giderdi :) Conta Kaptan tecrübesi ile çok zorlu bir avı başarmış elleri dert görmesin , tebrik ederim. Mercanlarda bir harika tebrik ederim. İmkanlar elverdikçe seyehat edip çok çeşitli balıklar yakalama şansım oldu ama mercandan yana şansım tutmadı gitti en sonunda emekli olunca gidip Sivrice'ye yerleşeceğim gibi görünüyor :) Elleriniz dert görmesin , oltanızdan trofeler eksik olmasın. Saygılarımla ..
Çok doğru bu sinariti ilk başta taştan çıkartmış ve sonra ço yavaş yavaş çekmeye başlamış, sinarit çok gururlu bir balıktır çok kısa bir zamanda çatlar ve fazla direnmeden gelir, zaten balık suyun üzerine ters bir şekilde gelmiş, kepçeyle rahat bir şekilde tekneye girdikten sonra teknede tekrar delirmiş, işte sinaritin Conta kaptanın ağzından hikayesi, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Mucizeye tanık olamamanıza üzüldüm. Sinaritler Tahir bey'i takip edermi bilmem ama Galiba şansını bulaştırmış sizlere. Fuarda bir arkadaşımla rastlaşıp selam göndermiş sağolsun, sizde kendisine selamımı iletirseniz sevinirim. Resimlerden hepinizin sıhhatte olduğu anlaşılıyor, Allah bozmasın.

Teşekkürler Latif kardeşim, Tahir Gürhan olunca orada Sinolar oluyor zaten, selamlarını ileteceğim, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

cemsy

Yeni Üye
Adı
cem suzer
yürü beee kim tutar seni conta baba 0, 35lik misina ile bu balıgı almak her balıkçıya nasip olmaz bu iş biraz hiss ister yürek ister orhan baba bu mükemmel paylaşımların için çok çok teşekkürlerrrr bayram tatilini 4gözle bekliyorum.süpersiniz

Adı
Orhan Küçükbiçmen
O karede ben de olmak isterdim Sevgili Orhan abi,
Ama olsun, yüzünüzün güldüğünü görmek, oralardan bir koku, bir görüntü almak bile yetiyor insana..
Herkese çok selam
Çok teşekkürler sevgili Serdar kardeşim, havalar nihayet normale döndü ve balıklar gelmeye başladı, inşallah senelerden beri çok balıklar tuttuğumuz gibi gene güzel günlerde çok güzel balık avları bizleri bekliyor, selamlar, sevgiler, hoşçakal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
yürü beee kim tutar seni conta baba 0, 35lik misina ile bu balıgı almak her balıkçıya nasip olmaz bu iş biraz hiss ister yürek ister orhan baba bu mükemmel paylaşımların için çok çok teşekkürlerrrr bayram tatilini 4gözle bekliyorum.süpersiniz
Conta kaptanda sana teşekkürlerini ve sevgilerini gönderiyor, inşallah sizlerin oltalarınıza da takılırlar, sevgiler, hoşçakal.:):):)