Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

DÜŞÜNCELERİNİZİ ÖGRENEBİLİRMİYİM...

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Okuma Salina Sea spin 285cm 15_45gr

Okuma V System 270cm 10_40gr

Shimano Yasei Sea Bass Mh 270Cm 10_50gr

Bu 3 kamış için yorumlarınızı alabilirmiyim yada başka marka model şeçeneklerinede açıgım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba / bu hafta uzun araştırmalar sonucunda Okuma Salina Sea spin 285cm 15_45gr + okuma ceymar 40 aldım. ama henüz hiç kullanma fırsatım olmadı. alıp evde tekrar incelediğimde kendimce en makul ve doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. bende kamış ve makina araştırması yaparken aynen sizinki gibi bu 3 kamış ( okuma v sistem - salina seaspin - yasei sea bass ) üzerinde yoğunlaştım. ve mağazaya gitiğimde bu 3 kamışıda elime alıp öyle karar verdim. tabii forumlardaki yorumlarıda göz ardı etmedim. benim tercihim salina sea spinden yana oldu. şu anda 2 inci el satışlardada bu 2 kamıştan ( okuma v sistem 2,70 ve shimano aernos 2,70 ) satış var. lakin bu konuda daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar ne der o konuda ayrı.
sıcak fırsatlar ( Satılık SPİN TAKIM;OKUMA ve shimano )

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
merhaba / bu hafta uzun araştırmalar sonucunda Okuma Salina Sea spin 285cm 15_45gr + okuma ceymar 40 aldım. ama henüz hiç kullanma fırsatım olmadı. alıp evde tekrar incelediğimde kendimce en makul ve doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. bende kamış ve makina araştırması yaparken aynen sizinki gibi bu 3 kamış ( okuma v sistem - salina seaspin - yasei sea bass ) üzerinde yoğunlaştım. ve mağazaya gitiğimde bu 3 kamışıda elime alıp öyle karar verdim. tabii forumlardaki yorumlarıda göz ardı etmedim. benim tercihim salina sea spinden yana oldu. şu anda 2 inci el satışlardada bu 2 kamıştan ( okuma v sistem 2,70 ve shimano aernos 2,70 ) satış var. lakin bu konuda daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar ne der o konuda ayrı.
sıcak fırsatlar ( Satılık SPİN TAKIM;OKUMA ve shimano )
Teşekkürler

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

romeo

Üye
Adı
ahmet
bende iki senedir salina sea spin 20-60 ve ceymar 40 kullanıyorum . hiç sıkıntı yaşatmadı çok şükür ama shimano yasei ücretini kuruşuna kadar hak eden bir kamış, fiyat performans olarak okuma tek benim nazarımda .

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
V sistem esnek yapıda bir kamış Sea spin ise Sert sizin av stilinizde önemli Sea spin düşük gramda yada silikonla size odun gibi gelebilir

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
V system çok yumuşak esnek, salina ise tam tersi çok sert ama yasei ikisinin ortası orta sertlikte ben üç kamıştan birini alacak olsam tercihim yasei olurdu MH karbon dereceli kamışlar orta sert oluyor atış erimleri çok iyi oluyor atış yapmasıda keyifli oluyor