Edremit Körfez'inde Ilk Levreğim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan papalina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler hocam. Levrek avı bana göre en heyecanlı avdır. Koca balık kıyıda dolaşır. Ne zaman denk geleceği belli olmaz. Genelde de denk gelmez.
Bu bilinmezlik nedeniyle her atış hem bir umut hem de bir umutsuzluk barındırır. Genelde umutların tükendiği zamanda gelir kapar sahteyi.
Valla cok guzel ozetlemissin kardesim aynen öyle,o yüzden zevkli zaten,her attığında vursa bu kadar keyif vermez 🙂

oooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam"
İşte bende tam o anı diyorum 😛😛😛
Zaten ne zaman aşırı heveslensem ve hayal kursam illa bir sürü aksilik ve sürpriz iş çıkıyor...
bida böyle heveslenmicem diyorum ama av planı yapılınca yine kendime mukayit olamıyorum 🤣🤣🤣🤣

Umutlar tükenince kısmının haklılık payı var ama bu konuda bir açıklama yapayım.

İlk şart balığa gitmek,
İkinci şart giderken "şöyle trofe yakalayacağım, böyle balık alacağım" şeklinde hayaller kurmamak ama umutsuz da olmamak.
Son şart ise avlakta at çek, at çek sonuç alamazken son kalan umut kırıntısını da tükettikten sonra ben zaten buraya iyot kokusu almaya gelmiştim, oooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam" diye oltaya binen balığın avcıda uyandırdığı adrenalinle kendine gelerek yüzünde güller açmak.. 😀
Harika be 🙂

Umutlar tükenince kısmının haklılık payı var ama bu konuda bir açıklama yapayım.

İlk şart balığa gitmek,
İkinci şart giderken "şöyle trofe yakalayacağım, böyle balık alacağım" şeklinde hayaller kurmamak ama umutsuz da olmamak.
Son şart ise avlakta at çek, at çek sonuç alamazken son kalan umut kırıntısını da tükettikten sonra ben zaten buraya iyot kokusu almaya gelmiştim, oooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam" diye oltaya binen balığın avcıda uyandırdığı adrenalinle kendine gelerek yüzünde güller açmak.. 😀
Çok güzel anlatmışsınız Şeref ağabey.

Valla dün solunar haklı çıktım,onu soyliyim 😉
7BEE2CF0-641E-4B41-9924-3B3FDDCB27E6.png
6C7A7468-2FDA-45CC-9921-4F2E572AB3A2.png

Tam gelgit yükselirken almışsınız. Aynı durum sabah 8 için de geçerli.

Back