Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla cok guzel ozetlemissin kardesim aynen öyle,o yüzden zevkli zaten,her attığında vursa bu kadar keyif vermezTebrikler hocam. Levrek avı bana göre en heyecanlı avdır. Koca balık kıyıda dolaşır. Ne zaman denk geleceği belli olmaz. Genelde de denk gelmez.
Bu bilinmezlik nedeniyle her atış hem bir umut hem de bir umutsuzluk barındırır. Genelde umutların tükendiği zamanda gelir kapar sahteyi.
İşte bende tam o anı diyorumoooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam"
Ama levrek avında bu hepimize oluyordur,hakikaten hayallere dalmisken uyandırıyor insanıBende çoğu zaman ilk balığımı umut tükenip başka şeylerle meşgul olurken alıyorum o tam oltaya biniş anını kaçırıyorum![]()
Harika beUmutlar tükenince kısmının haklılık payı var ama bu konuda bir açıklama yapayım.
İlk şart balığa gitmek,
İkinci şart giderken "şöyle trofe yakalayacağım, böyle balık alacağım" şeklinde hayaller kurmamak ama umutsuz da olmamak.
Son şart ise avlakta at çek, at çek sonuç alamazken son kalan umut kırıntısını da tükettikten sonra ben zaten buraya iyot kokusu almaya gelmiştim, oooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam" diye oltaya binen balığın avcıda uyandırdığı adrenalinle kendine gelerek yüzünde güller açmak..![]()
Çok güzel anlatmışsınız Şeref ağabey.Umutlar tükenince kısmının haklılık payı var ama bu konuda bir açıklama yapayım.
İlk şart balığa gitmek,
İkinci şart giderken "şöyle trofe yakalayacağım, böyle balık alacağım" şeklinde hayaller kurmamak ama umutsuz da olmamak.
Son şart ise avlakta at çek, at çek sonuç alamazken son kalan umut kırıntısını da tükettikten sonra ben zaten buraya iyot kokusu almaya gelmiştim, oooh mis gibi deniz havası diyerek lay lay lom şeklinde avlanmaya devam ederken "baaaaaam" diye oltaya binen balığın avcıda uyandırdığı adrenalinle kendine gelerek yüzünde güller açmak..![]()
Teşekkürler, aslında ilk derken EDREMİT Körfezi'nde ilk levregim,daha önce çok nasip oldu. Ancak uzun bir aradan sonra olunca ilk kez tutuyormusum gibi heyecanlandımTebrikler ilk levreğin için daha iyileride rasgelsin ...
Valla dün solunar haklı çıktım,onu soyliyim![]()