Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nedim kardeş bu solunar gemlik için neler diyor önümüzdeki günler için ?Ekli dosyayı görüntüle 102317 Ekli dosyayı görüntüle 102318
Tam gelgit yükselirken almışsınız. Aynı durum sabah 8 için de geçerli.
Aynen ustam, bugün ve yarın da güzel gösteriyor. Su kenarında olmak lazımEkli dosyayı görüntüle 102317 Ekli dosyayı görüntüle 102318
Tam gelgit yükselirken almışsınız. Aynı durum sabah 8 için de geçerli.
Tebrikler Volkan. Yolun düşerse Burhaniye'ye taraflarına da bekleriz. Yakında lüfer başlayacak haberin olaİyi akşamlar hobidaşlarım
Sıcağı sıcağına, heyecanı üzerinde tuterken paylaşayım dedim. Malum hava durumları ve denizin durumu son günlerde levrek için ideal olmaya başladı. Benim de aklım su kenarında tabi. Dün iş çıkışı yolumun üstü olan Akçay'da 45dakika şansımı denedim. Su harika,hava harika,ancak bir hareket yok. Bugün işten geldiğimde bir baktım, WhatsApp durumunda bir arkadaşım lüfer paylaşmış. Hemen irtibat kurdum. Daha yarım saat olmuş balığı alalı. Ahhh, aradığımız işaretler kendini gösterdi. Daha durulur mu? Saat 8 gibi su kenarindaydim. Umut var yok arası. Miskin miskin atıp çekerken,bammm, aklımda hayalini kurduğum an gerçek oluverdi. Dikkatli ve endişeli bir şekilde kıyıya aldım güzelliği. Kullandığım sahte Trabzon'dan sevgili arkadaşım Onur'un hediyesi olan Daiwa Crosswake limon rengiydi. Eeee bu gazı alan ben sabah uykusundan vazgeçer aynı yeri yoklarim. Hadi hepimize rastgelsin
TesekkurlerTebrikler Volkan. Yolun düşerse Burhaniye'ye taraflarına da bekleriz. Yakında lüfer başlayacak haberin ola![]()
Cok teşekkürler, fishing reminder in web sitesini kullanıyorumTebrik ederim volkan bey, güzel başlangıcınızın devamını diliyorum. Solunar olarak hangi programı kullanıyorsunuz ?