Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Edremit Körfez'inde Ilk Levreğim

mberkay

Aktif Üye
Adı
Muhammet Berkay ÖZYÜREK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim volkan bey, güzel başlangıcınızın devamını diliyorum. Solunar olarak hangi programı kullanıyorsunuz ?

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi akşamlar hobidaşlarım
Sıcağı sıcağına, heyecanı üzerinde tuterken paylaşayım dedim. Malum hava durumları ve denizin durumu son günlerde levrek için ideal olmaya başladı. Benim de aklım su kenarında tabi. Dün iş çıkışı yolumun üstü olan Akçay'da 45dakika şansımı denedim. Su harika,hava harika,ancak bir hareket yok. Bugün işten geldiğimde bir baktım, WhatsApp durumunda bir arkadaşım lüfer paylaşmış. Hemen irtibat kurdum. Daha yarım saat olmuş balığı alalı. Ahhh, aradığımız işaretler kendini gösterdi. Daha durulur mu? Saat 8 gibi su kenarindaydim. Umut var yok arası. Miskin miskin atıp çekerken,bammm, aklımda hayalini kurduğum an gerçek oluverdi. Dikkatli ve endişeli bir şekilde kıyıya aldım güzelliği. Kullandığım sahte Trabzon'dan sevgili arkadaşım Onur'un hediyesi olan Daiwa Crosswake limon rengiydi. Eeee bu gazı alan ben sabah uykusundan vazgeçer aynı yeri yoklarim. Hadi hepimize rastgelsin :)
Tebrikler Volkan. Yolun düşerse Burhaniye'ye taraflarına da bekleriz. Yakında lüfer başlayacak haberin ola ;)