Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ef-fe kamiş sakin almayin!!

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
kamış almadan önce iyi araştırmak lazım birilerine danışmak lazım. çoğumuzda internet var kesin karar verince internetten de sipariş verilebiliyor.
Maalesef arkadaşlar öyle yapmıyor,önce malzemeyi alıyor,
sonra meftayı nasıl bilirdiniz diye soruyor.:)

megadeth19

Üye
Adı
özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maalesef arkadaşlar öyle yapmıyor,önce malzemeyi alıyor,
sonra meftayı nasıl bilirdiniz diye soruyor.:)
Valla ben biraz mecburiyetten aldım buraya yazmamın sebebide benım yaptıgım hatayı baskası yapıp uzulmesin diye yazmak istedim yoksa biliyoruz shimanonun dam ın ryobinin vs iyi oldugunu ama bazen mecburiyetten bazen maddi sebeplerden dolayı iyisini alamıyoruz sahsdn ben zengin degilim asgari ucretle calısıyorum ha benim durum paradan cok mecburiyetten oldu ama 250tl ustunude verebilcek bütcemde yok maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Valla ben biraz mecburiyetten aldım buraya yazmamın sebebide benım yaptıgım hatayı baskası yapıp uzulmesin diye yazmak istedim yoksa biliyoruz shimanonun dam ın ryobinin vs iyi oldugunu ama bazen mecburiyetten bazen maddi sebeplerden dolayı iyisini alamıyoruz sahsdn ben zengin degilim asgari ucretle calısıyorum ha benim durum paradan cok mecburiyetten oldu ama 250tl ustunude verebilcek bütcemde yok maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biliyorum kardeşim,ne yazıkki arkadaşlar sonra üzülüyor.