Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ege-akdeniz Kamp Ve Balık Avı Turu

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba,

Geçen sene tam çıkacakken babamın rahatsızlığı sebebiyle iptal etmek zorunda kaldığım en az 1 aylık Akdeniz-Ege turuna kısmetse önümüzdeki ay çıkmayı planlıyorum. Geçen yıldan farklı olan şey ise bu sefer sadece kamp ve gezi değil balık avı içinde bolca zaman ayırmaya çalışacağım ve kısmetse İstanbul'da göremeyeceğimiz balıkları tutma zevkini yaşayacağım.

Lrf ve spin set (surf setim çöp oldu onun yerine yeni spin set yapacağım) ile at-çek ve yerine göre belki yemli de deneyebilirim. Uzun bir süre kampta olacağım için tutmanın dışında vicdanı boyutlarda av yapabilirsem besin olarakta tüketmek benim için çok güzel olacak. 2 hafta karadenizde memleketteydim lakin balık yok gibi bir şeydi gerek kıyıdan gerekse sandalcılar tabiri caizse kan ağlıyordu. Youtube'dan ege ve Akdeniz'de büyük verim alındığını görsemde foruma baktığımda Antalyadakilerin kan ağladığını görüyorum biraz hüzünlü oldu benim için :)

Sizden ricam Ege ve Akdeniz bölgelerinde gittiğiniz bildiğiniz avlak yerleri hakkında bilgi paylaşmanız. Av olarakta olur, doğal güzelliği olarakta olur. Sadece tuzlu su değil tatlı su için de önerilere açığım. Av yerini vermek istemeyenler olursa özelden konum bilgisi koordinata da talibim. Korkmayın avlak yeriniz özelse ve balık yapıyorsa dahi ben orada en fazla 2-3 gün kalırım acemi halimle de ne tutabilirim muamma :kötü::D

Eğer yeterli bir katılım ve ilgi olursa benim gibi kamp yapmaya gidecekler ya da tatile gidecekler için bu konunun uzun süre örnek ve bilgi kaynağı oluşturacağını düşünüyorum. Müsait bir zamanınızda üşenmeden bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinir, iyi akşamlar dilerim :)