ADİL AYKOL
Daimi Üye
- Adı
- ADİL A.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Tebrikler Abdullah kardeş eline sağlık kalamarların elinden çekeceği var bu sene rastgele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Şeref ağabey...Eline sağlık Abdullah
Çok güzel bir çalışma olmuş.
İnsanın el becerisi olması çok güzel..
Rast gelsin
Teşekkürler Adil... Bu aralar balık yakalama konusunda yorum yapmıyorum... Bu sene barakuda çok olacak dedim tık yok... Tam eylülden sonra kalamar bol olacak diyecektim arkadaşlar silah zoruyla susturdularTebrikler Abdullah kardeş eline sağlık kalamarların elinden çekeceği var bu sene rastgele
Teşekkürler Adem ağabey...Tebrikler Abdullah Bey. Fotoğrafını paylaştığım kameriyeyi eşimin de yardımıyla yapan biri olarak benim bile gözümde büyüdü yaptığınız zokaEkli dosyayı görüntüle 79021
Görür İbrahim. Zaten kalamar çok seçici bir balık değil. Ancak arka kısmı biraz dağıtarak monte etmişsin iğneleri@Abdullah SÜRÜCÜ Hocam sizden esinlenip bunu yaptım. Sizce iş görür mü ?
Ekli dosyayı görüntüle 80036
Elimde kalamar zoka iğnesi yoktu, ben bir kalamar zokasını parçalayıp taktım. Gerçi sonra pişman oldum balığı çok dipten kestim diye. Çünkü dremel ile epey bi inceltebildim iğnenin uç kısmını. Kullanmadığım bir kaç sahteyi kalamar zokasına çevirebilirim diye düşünüyorum. Renk konusunda emin olamıyorum.Görür İbrahim. Zaten kalamar çok seçici bir balık değil. Ancak arka kısmı biraz dağıtarak monte etmişsin iğneleriBu iş için ince uçlu matkap uçları daha uygun.
Ne kalamar zokasını neden sahtenin arkasını kesmene gerek yoktu İbrahim. Dramel ve ince uçlar varsa zaten olay çok basit. İnce uc metal uçla zokaların iğnesini çıkarıyorsun. Sonra sahtenin arkasındaki halkayı kesip o bölgeye delik açıyorsun ki en sıkıntılı kısım burası.Elimde kalamar zoka iğnesi yoktu, ben bir kalamar zokasını parçalayıp taktım. Gerçi sonra pişman oldum balığı çok dipten kestim diye. Çünkü dremel ile epey bi inceltebildim iğnenin uç kısmını. Kullanmadığım bir kaç sahteyi kalamar zokasına çevirebilirim diye düşünüyorum. Renk konusunda emin olamıyorum.
Alttakini tercih ederdim. Hiç kalamar zokası bozma ben sana bir tane zoka iğnesi getirim bir daha ki geldiğinde.@Abdullah SÜRÜCÜ Hocam böyle iki sahtem daha var. Kullanmadığım işe yaramaz. Yalnız iğnelerle bile 11,69 gram geliyor. Zoka takmaya değer mi bilemiyorum. Takarsam da sizce hangi rengine takayım ?
Ekli dosyayı görüntüle 80037