Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

El Yapımı Sahteler / MU'ya bir bakış

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Beğenmenize sevindim.
Ağırlığı dolayısı ile atış erimi standart seviyede. Ancak atış hangi takımla hangi koşullarda? Benim için önemli olan şey sahtenin havadaki salınımı. Rüzgarı kandan almaması yani kuyruk hizasında gidebilmesi. BU ve diğer sahtelerimle ilgili bir video hazırlamaya çalışıyorum ama oldukça zorlanıyorum. Sürekli zamanım olmuyor zamanı yarattığımda deniz çok kıpırtılı yada çok kirli veya yosunlu oluyor ve görüntü çok kötü çıkıyor. Sanırım bir havız bulmam gerekecek. Yakın zamanda yüzüşlerinide paylaşmak üzere... Konuya katkından dolayı teşekkür ederim.
Evet en önemli hususlardan biri havada salınımı atış yapıldıktan sonra havada düz bir şekilde mi gidiyor acaba?Eğer öyle ise mükemmel iş yapacak bir sahte olmuştur..

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
Evet en önemli hususlardan biri havada salınımı atış yapıldıktan sonra havada düz bir şekilde mi gidiyor acaba?Eğer öyle ise mükemmel iş yapacak bir sahte olmuştur..
Kuyruk hizasından kastım buydu.

mediterraneanfish

Aktif Üye
Adı
Cih@N
güzel bir çalıma olmuş. elinize emeğinize sağlık.
bir de çalışmanızı deneyip denemediğinizi sormak istiyorum.
rastgele...

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
güzel bir çalıma olmuş. elinize emeğinize sağlık.
bir de çalışmanızı deneyip denemediğinizi sormak istiyorum.
rastgele...
Beğenmenize sevindim. Balıkları boyamadan önce yüzdürüp aksiyonlarına bakıyorum. Beklediğim aksiyonu vermeyenleri düzelttikten sonra boyuyorum. Denemekten kastınız buydu sanırım.

Latif Uğurluçimen

Aktif Üye
Adı
Latif UĞURLUÇİMEN
Yine, Henar kızımızdan zaman çalıp bu sahteleri yapmışsınız. Şimdilik sesi çıkmıyor ama yakındır paçanıza yapışıp '' baba gitme'' demesi.
Şaka bir yana elinize sağlık çok beğendim, devamını heyecan ile bekliyorum.
sevgilerimle...

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
Yine, Henar kızımızdan zaman çalıp bu sahteleri yapmışsınız. Şimdilik sesi çıkmıyor ama yakındır paçanıza yapışıp '' baba gitme'' demesi.
Şaka bir yana elinize sağlık çok beğendim, devamını heyecan ile bekliyorum.
sevgilerimle...
Teşekkür ederim dostum beğenmen beni mutlu etti. Yeri zamanı geldiğinde sen paylaşırsın sahtelerini, merakla bekliyorum.

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Eline Sağlık Güzel Bir Çalişma Olmuş