labrax
Aktif Üye
- Adı
- c.cömert
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.Gerçekten harika olmuş,ellerinize sağlık...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.Gerçekten harika olmuş,ellerinize sağlık...
Kısa zamanda sonuçlarını paylaşırız umarım. Beğeniniz ve katkınız için teşekkür ederim.Gerçekten harika olmuş. Tebrikler. Denediğinde de sonucu yazarsan seviniriz.
Bu konuda bir çok istek gelmiş ve fikir vereceğini düşündüğüm bir video hazırlamıştım. Ama talep devam ediyor daha detaylı bir çalışma hazırlamaya çalışacağım.o kadar güzel ve gerçekçi duruyor ki tebrik etmemek mümkün değil,
bu tür bir çalışmaya heves edenlerimiz için yapım aşamalarını ve kullanılan malzemeleri bazı görsellerle birleştirerek sunar iseniz harika bir yol haritası olur,
özellikle boyama kısmını,
Teşekkür ederim. Umarım daha güzel çalışmalarda yapabilirim.Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlıkBirde boyama ile ilgili bilgiler verebilirseniz sevinirim.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Beğeniniz ve katılımınız için teşekkür ederim.Mükemmel işçilik yapmışsınız. Tebrik ederim. Umarım güzel balıklar yakalarsınız.
Rastgelsin.