Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

El yapımı silikonla Levrek avı

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fatih kaçırdığın bunun 2 katı vardı , sen tuttuğuna sevin ben kaçırdığına yanarım . :)
Abi sen cuma akşamı kaçırdığımı görsen asıl ona yanardın, balık bi aldı silikonu iki dakkada 200mt ipimi boşalttı arkasına dolgu naylon var 100mt onunda yarısı gitti sürekli dibe basarak gitti, sar allah sar yoruldum arkadaşla beraber yoruldukça değişe değişe sırayla sardık kıyıya 20mt kadar falan getirdik su çamur bulanık 1mt de dalga var balık gözükmüyor bikere kafasını çıkarttı uzaktan gördüm tamam artık çıkarttık diyoruz dalgayla beraber arkadan bi gövdeli dallaı ağaç geldi balığın önüne geçti balık ağacın içene soktu kafayı kurtuldu balık kaçtı, tam 50dk uğraştırdı bizi, sonra dalga ağacı kıyıya attı çektik silikon yem üstünde kalmış, ip gam yaptı, milin üstündeki tel makaranın içine sürte sürte kazımış yuva yapmış talaş çıkartmış makaranın içinden metal talaşı döküldü, sol işaret parmağımda makina sarmaktan su topladı, o kadar uğraştık bir ağaç geldi kurtardı balığı. Bak resimdeki ağaç işte.

Ekli dosyalar