Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elde Var Biiir 21/06/2015

icaglar

Üye
Adı
ibrahim çağlar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 5e kurdum saatimi erkenden av merama gidip haftanın yorgunluğunu atmak için. Sabah alarm çalınca 10 dakika erteledim sonra bi 10 dakika daha... tamamdır kalkma vakti geldi dediğimde saat 5:30 olmuştu bile . Hemen üzerime bişeyler geçirip fırladım evden. Komşularımda gelmeyecekti bugün yalnız sıkılırmıyım acaba diye düşünürken kahvaltılık poğaçamı almış yem almaya gidiyordum. Dükkan kalabalık birisi tekne için yeni kamışını almış birileri yem dolabının önünde 'banada sülünez versene' dedim ama hala eve dönesimde var. Sonunda meraya geldim. iki hafta önce geldiğimde 1,5 kiloya yakın lokum almıştım burdan. oltayı açtım hazır takımı taktım yemledim bismillah deyip attı atmamla çekmem bir lokum ama minnacık:( geri sal oltayı yemle at çek ufak balık at çek ufak balık. Bu rutindende sıkıldım baktım son yemler; yerimi değiştirdim kayalıkların ucuna doğru gittim attım hop balık geliyo derken yine lokum bunlar daha tutulabilecek cinsten attım kovaya. son yemimi takıp attım ama öylesine yeselerde bıraksam diyorum içimden. Saat oldu 8 buçuk 9 yerim denizin 2 3 metre üstünde çıkardım sahteyi başladım at çeke. bir iki üç derken odane benim sahtenin arkasında bi balık bi telaş bi heyecan derken balık takibi bıraktı gitti. iki atış daha zıpkın gibi geldi taaaak balık kancada. Bende bi panik Allahım yok böyle bi heyecan balık kaçmaya çalışıyor kalama zırıldıyor bende telaş inşallah kaçmaz yanımda kepçede yok aşağı yaklaşayım kayalar kaygan hoooop genç arkadaş karada. bi yandan sevinç çığlıkları işte bu işte bu diye biyandan ne yapayım ne yapayım fotoğraf tamam fotoğrafını çek dur bu olmadı bide selfie :) 10 dakika kendime gelemedim dilim damağım kurudu. devam etmeliyim bu bana bi tane daha tutarım onuda hanıma tamam işte. Allahım bu nası bi şanstır saçmalığa bak; benim olta 100-200gr atarlı sahte 8 gr e tabi atmak için ucuna beyaz top bağlamışım balıklar sahteye değil topa saldırıyor. arkadaşım sahte arkadaki ne yapıyorsunuz diyorum ama duymuyorlar tabi öyle böyle değil ikişer ikişer saldırıyorlar. Saat 10 oldu artık topuda takip eden yok Büyük Levrek Avcısı avını gururla sonlandıra bilir artık :) bu arada balığı çıkardıktan sonra sahtemide öpmeden geçmiyorum. :) ve son; levrek arkadaşı kahve içmeye eve götürüyorum.

Ekipman Captain camelon 3.60 100-200gr kamış
Mitchell blue 6000 makina
Ergin marka 5 liralık 8gr sahte
IMAG0814.jpg
IMAG0815.jpg

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler. Tek başınıza keyifli bir av geçirmişsiniz. Daha iyilerine rastgele.

NRT75

Aktif Üye
Adı
Hakan Nurata
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler. Kısmetiniz her daim açık olsun.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler İbrahim
Daha güzelleri rast gelsin

emnk

Aktif Üye
Adı
emin koyuncu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler avınız daim olsun.

icaglar

Üye
Adı
ibrahim çağlar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese çok teşekkür ederim.

eylmz

Daimi Üye
Bu ekipman ile Balığı almak bize şunu öğretiyor önemli olan makinen kamisin sahten veya ipin değil doğru yerde doğru zamanda zamanda olman geri kalan hersey konfor icin yoksa balık senin ne kadar para harcadığına bakmıyor :) bunu bize hatırlattığın icin tebrik ederim avların daim olsun