buraxel
Yeni Üye
- Adı
- Burak
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Öncelikle konuyu umarım yanlış başlığa açmamışımdır. Balıkçılık hikayem henüz yeni o yüzden ekipman anlamında yavaş yavaş bütçe dostu davranıyorum. Esas mevzuya gelecek olursak eğer surf için elimde oscar cougar 360 100-250gr kamış var makine olarak okuma tomcat TMC 6000 mevcut şuana kadar benim için yeterli. Spin işine merak salmakla birlikte yurtdisindan bir set dizdim kamış Shimano catana spinning 2.69m 7-35gr (yanlış geldi 14-42gr) Shimano nexave 3000hg makine söyledim ama parantezle belirttiğim gibi 14-42gr kamış gelmiş iade işlemi hayli mesekkatli o yüzden bu kamışı en iyi nasıl kullanabilirim tam bilemedim elimdeki ki sahte yemler 5 ila 14 Gr arası bu kamış ile nasıl bir yol izlemeliyim ve daha çok hangi balık için ne tür bir kombinasyonla uygun olur ayrıca elimde Shimano catana 1 11gr 240 cm kamış da var lrf için edindim 3000 ilk nexave ile ltd yapabilir miyim yoksa 1000 ilk bir makine edinmem gerekir mi balık türü olarak aslında sezona göre bursada ne varsa gibi düşünülebilir siz değerli ustadlara sormak istedim henüz yeni olduğumdan belki saçma sorular sormuş olabilirim affola