Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elimdeki sahteler hakkında fikirleriniz...

erman01

Yeni Üye
Adı
Erman Yenice
Öncelikle uzun zamandır ilgiyle takip ettiğim foruma sonunda üye olmuş durumdayım. Hepinize selamlar...
1 yıl öncesinde gönül vermeye başladığım spin avı için zaman zaman alışveriş yaparak ürün yelpazesini genişletiyorum. Ama bu bir yıl içerisinde herhalde toplamda 3 defa gitmişimdir at çek yapmaya :rolleyes:
Arkadaş çevremde balığa meraklı daha doğrusu spin avına meraklı kimse yok :mad: sebebi birazda bu aslında. Ama ben hevesle alışveriş yapmaya devam ediyorum :)
Sizden yardım istediğim konu ise şu;
Adana (karataş) ve Mersin bölgesinde kullanılmak üzere aşağıda resimlerini eklediğim sahtelerden hangisi hangi zaman dilimlerinde etkili olacaktır sizce?

Ekli dosyalar

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kirmizi 2.resimdeki hardcore minnow renklerinden edinmelsisin bence

Birde genelde hep ayni cesit biraz mavi yesil 13 cm ustu balikta edin he birde gumus renk edin

erman01

Yeni Üye
Adı
Erman Yenice
Teşekkürler. Önerilerinizi değerlendirecem

kekadam

Aktif Üye
Bu sahteler çok besiliymiş, tam ızgaralık

Arkadaş balık yakalamadan sakın başka alma. ben dünyanın sahtesini aldım olmadı floro misina klipis philipis grundik telefunken yine de yok babam yok.

ağlamaktan başka yapacak iş kalmadı. balık sevdam benim biricik ağlama duvarım

erman01

Yeni Üye
Adı
Erman Yenice
O çok mümkün olmuyor :) malzemeciye girince boş çıkmak zor, hastalık gibi birşey bu. Umarım meyvelerinide aliriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erman01

Yeni Üye
Adı
Erman Yenice
Bizim buralardan kimseler yok herhalde forumda. Fikirlerinizi öğrenmek isterim

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Elimizde, rastgele renklerine bakıp aldığımız kullanılmayan veya işe yaramayan pek çok sahte birikiyor. İnternet sitelerinde de fazla ayrıntı verilmiyor. Beğendiğimiz sahteyi denizde kullanmayı düşünüyoruz ama o tatlı suda sazan balığı için olabiliyor. Bu sitede kullandığı sahteyi açıklayan uzman arkadaşlar var. Onlara gerçekten teşekkür ederiz. Rengini kod numarasını bile yazıyorlar. Denenmiş sahte almak lazım.

erman01

Yeni Üye
Adı
Erman Yenice
Bundan sonraki alisverislerimi bu yonde yapmaya çalışıyorum ama bunlar ilk aldığım posta :) sonraki aldiklarima daha cok güveniyorum aslinda

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi