Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Küçük Balık Rekoru Kimde?

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Cennet gibi ne guzel. Anahtarlik atsan balik gelecekmis gibi :)

fatihh

Üye
O göl muhtemelen bir şahsa aittir icindeki baliklari da besliyordur diye düşünüyorum.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Valla benim rekorum 7 cm lik nitro ya atlayan 8 cm lik kraçe herhalde... resim yok ama.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Kulakları Çınlasın sizin o tarafta Bülent bey (Horozbina) var, mutlak tanıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ne zaman böyle tuhaflıklar konusu açılsa kendisi aklıma gelir... İster istemez gülümserken buluyorum kendimi :)
Nöbetçi askerinden, yarasasına kadar avlamadığı canlı kalmadı. Sizin oraların havasından mıdır, suyundan mıdır?! Bilemedim.

Bence avlandığınız yerden kaynaklanıyor küçük balık rekorlarınız.
Siz tanımıyorsanızda yukarıda ki usta balıkçının kanatları altında biraz planör yapın. Keza forumdan açtığı levrek konularından ve derya bilgisinden hakiki balıkçı olarak görüyorum kendisini.

Selam olsun :)

Ben ayda bir haftalık Tekirdağ'lıyım.
Emreyi tanıyorum, scubacıdır.
Birkaç sen öncesine kadar epey balık yakalamış.
At çek malzeme alımını ona ben yaptırmıştım.
Malzemeleri alınca aylarca her gün işten çıkınca gece yarılarına kadar balık yakalamaya gitmiş.
Benimle birlikte balık avına gitmeyi çok istedi.
Fırsat bulamadım, bir pazar Tekirdağın batı yönünde bir yerlere başka bir arkadaşla gittim.
Ona haber vermeyi unuttum. O gün de oldukça levrek vardı.

Sonra, bir kez Emre ile gittik hiç balık tutamadığımız gibi, iki kez radara yakalandım 166 ve 343TL ceza yedim.
Ha bir de onunla gece sandalla lüfere gittik, ben hiç yakalayamadım ama o birkaç tane tutmuştu.

Emre bıkmış, artık uzun süredir balığa gitmiyormuş.
Fakat bu gece Bursa'dan iki üniversite arkadaşı ile Rusya'ya gidiyor.

Balık için gittiklerini sanmıyorum, Baltacı Mehmet paşanın torunu olarak kılıç kalkan oynaya gidiyor olabilirler. :)
Şimdi bunları Tekirdağ'dan yazıyorum, yarın sabah İstanbul'a gidip 10 gün sonra tekrar buraya bir haftalığına döneceğim.

Yani en fazla 20 gün sonra Edremit körfezindeyim.
Dr. Zeki'nin çiğ köftesini şimdiden özledim.

Theseus

Aktif Üye
Adı
Genco
Galiba en küçük balık rekoru bende.

şaşırıp telefonla fotosunu çekmişti,bulabilirsem ekleyip mera avlak takım açıklaması yaparım :)

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Kazara yakaladığım lapin, geri saldım inşallah yaşamıştır. :)

Theseus

Aktif Üye
Adı
Genco
Aha buldum

Net görünmüyor anlatayım:

Yer saroz körfezinde bir yerler,aylardan Mart.

Maket balıkla gündüz hızlı seri atçek yapıyorum. Maket modifiye,iğneleri değiştirdim,2 numara büyük bronz üçlü iğneye arada bir birşeyler yakılıyor.

İncecik şeffaf naylon gibi. Tutup bir bakıyorum balık larvası.Henüz yavru bile olamamış,en fazla 2 cm,rengi şeffaf.Ne yavrusu olduğunu bilmiyorum,yılanbalığı da olabilir.Kendi kalınlığına yakın iğne nasıl geçmiş içinden şaşırıyorum.

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Perşembe gecesi avımdan

Tapatalk aracılığı ile gönderildi