Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

H2O

Üye
Adı
Sedat KASRAT
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bunu aldım dün... 13cm 11gr bilyeli ağırlık... yarın veya en geç perşembe elime geçer...

Hafta sonu hava müsait olursa sahilden 150 mt açıkta yüzeyden 5-10 mt derinlikte 1-1,5kt süratle gezdirmeyi düşünüyorum... Dikkatimi çekti 1-2 haftadır marinaya (Mudanya Marina ) girip çıkarken balık bulucu o derinliklerde bazen tek bazen çift gezen büyük ve sıkı etli balıklar gösteriyor...

Sürati ve hedef derinliği düşününce kurşun arkası bağlamam lazım ki sabit derinlikte kalsın... Sizce kaç gr kurşun kullanmalıyım ve hızım doğu olur mu avcı olduğunu düşündüğüm hedefim için (100gr kurşunu üçlü fırdöndüyle bağlamayı düşünüyorum ama elimde 250gr'a kadar her ağırlık var aslında)... Bir de 3 ton 7 metre diesel aynakıç tekneyle hemen rolanti üstü, 1000rpm civarında çekeceğimi düşünürsek; dümen suyunun etkisini sıfırlamak için ne kadar misina salmam lazım? 120mt multicolor 0,14 kendo sarılı 45'lik makinem var bir tane (hani şu decathlon'da satılanlardan) onu komple salsam abartı olur mu? Bir de kurşunun arkasına ne kadar misina bırakayım?

Sırtı ustalarından yorum bekliyorum....