inşallah gerek kalmaz. ben spin ya da LRF de önce merayı tanımak adına ucuz sahteleri denerim. sonra garanti sahtelere geçiyorum 🙂bu sahtelerı kullanırken altımda muhakkak sort mayo olacaktır ne olur ne olmaz pesınden gıtmek gerekebılır..🙂haha
inşallah gerek kalmaz. ben spin ya da LRF de önce merayı tanımak adına ucuz sahteleri denerim. sonra garanti sahtelere geçiyorum 🙂bu sahtelerı kullanırken altımda muhakkak sort mayo olacaktır ne olur ne olmaz pesınden gıtmek gerekebılır..🙂haha
aynısını yapmaya çalısıyorum 15-20 tl lık sahtelerle baslayıp sonra değişim yapıyorum ..aslında ben bırazda ıp mısına ıcın yapıyorum..bırgun boyle bağladım ip misinaya çattttt bir ses serbest uçan bir rapala ve arkasıdan bakan noynu bukük ben..buda bana ders oldu..inşallah gerek kalmaz. ben spin ya da LRF de önce merayı tanımak adına ucuz sahteleri denerim. sonra garanti sahtelere geçiyorum 🙂
Suya atlanmayacalar da var Sinan 🙂teşşekür ederim bunu alıp kopartırsam atlarım eralde arkasından 🙂
rastgele o zaman şimdiden. ilk balığın trofe olmasa bari 🙂@enginson Engin abimim tavsiyesi uzerine bu 2 minik canavari aldim. Bunlarla aldigim ilk balik engin abime hediye edilmek uzere suya iadedir🙂

Pembe olan da çok güzelmiş. Nerden aldınız acaba?![]()
Yeni sezonda is yapacagina inandigim 2 renk.3.su eksigi tamamlamak icin yapildi ona klasik diyebiliriz 🙂
Gozume hos geldi ve edindim bakalim neler yapacaklar.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam rengi cok hosuma gitti benimde.Pembe olan da çok güzelmiş. Nerden aldınız acaba?