En son aldığınız sahte?

Haryu’nun bu modeli ile aksam suyunda bulanik suda levrek almistim ve sonrasinda kayaya takilma sonucu sahteme veda etmistim, gene aldim, digerini ise sabah suyunda denemek icin edindim, kullanan var mi? Luferde verimi nasildir? D835CC45-8B56-4975-90B2-0F233E14FB93.jpeg

Haryu’nun bu modeli ile aksam suyunda bulanik suda levrek almistim ve sonrasinda kayaya takilma sonucu sahteme veda etmistim, gene aldim, digerini ise sabah suyunda denemek icin edindim, kullanan var mi? Luferde verimi nasildir? 77082 dosyayı görüntüle
Hocam haryu bende de var. hem de bu renk ile limon ve doğal sardine. Yalnız erim sorunu yaşadığımdan hiç kullanamıyorum.

Beyaz haryuyu martili ortamda kullanmayin cok marti yakalarsiniz. Hemen dalisa geciyo martilar 😀
Haryu’nun bu modeli ile aksam suyunda bulanik suda levrek almistim ve sonrasinda kayaya takilma sonucu sahteme veda etmistim, gene aldim, digerini ise sabah suyunda denemek icin edindim, kullanan var mi? Luferde verimi nasildir? 77082 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar lrfden spin için de bir ekipman toplama kararı aldım.
Shimano beastmaster 330 14-40 atarlı kamış için
15-20 gr ve 20-30 gr aralığında önereceğiniz, verim aldığınız sahteler nelerdir yardım bekliyorum. Elimde sadece 14 gr savagear panic prey var

Arkadaşlar lrfden spin için de bir ekipman toplama kararı aldım.
Shimano beastmaster 330 14-40 atarlı kamış için
15-20 gr ve 20-30 gr aralığında önereceğiniz, verim aldığınız sahteler nelerdir yardım bekliyorum. Elimde sadece 14 gr savagear panic prey var
Bence tüm sahteler içinde tahta maria angelkiss 140 oturur

Ben surface minnow kullandım bu yaz güzel bir kofana aldım aynı merada ima salt skimmerda bir balık aldı. Ben şahsen su üstünü beğendim dalgalı suda dahi gayet güzel geliyor . F/P ürünü tam.
Ben bugün fujinin limon rengi az dalarlı bir sahtesini aldım. Ne kadar iş yapar bilmiyorum.
(link)

Back