Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

ercan1977

Üye
Adı
Ercan
Değerli üyeler merhaba.Bugün av bayisi arkadaşıma uğradım.Marıa fla-pen 85mm. kırmızı kafa rapala dikkatimi çekti.Bursa'da kullanmak için tavsiye edermisiniz?Bütün üyelere başarılar dilerim. ERCAN1977BURSA

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değerli üyeler merhaba.Bugün av bayisi arkadaşıma uğradım.Marıa fla-pen 85mm. kırmızı kafa rapala dikkatimi çekti.Bursa'da kullanmak için tavsiye edermisiniz?Bütün üyelere başarılar dilerim. ERCAN1977BURSA
bursa meraları ıcın uygun degıl marıa fla-pen o fıyatlara sıg dalarlı floating bır ürün alın . tabı kı hedef balık nedır onu da bılmek gerek ..

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif

ercan1977

Üye
Adı
Ercan
bursa meraları ıcın uygun degıl marıa fla-pen o fıyatlara sıg dalarlı floating bır ürün alın . tabı kı hedef balık nedır onu da bılmek gerek ..
Enez Kardeş merhaba.İlgi ve alâkanız için çok teşekkür ederim.Hayatınız boyunca size de yardım edenleriniz olsun.Hedef balık başta levrek.Daha sonra da lüfer.Tatlı su için de turna.Başka bölgelerde fla-pen nerede kullanmayı tavsiye edersiniz? Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSA

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nette dolaşırken böyle bir kampanya gördüm. Sadece nakit ve nakit havalede geçerliymiş. İhtiyacı olan ya da koleksiyoner hobidaşlar kaçırmasın diye haber vereyim dedim.

Screenshot_20190201-022121_Chrome.jpg

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Alttakiler meridith marka olanlar aliexpress malı aliexpress ten dah uygun fiyata alabilirsiniz bende o meridith markasında silikon sipariş verdim 15 günde geldi Toptan Satış meredith - Düşük Fiyata Satın Alın meredith Pek Çoğu Aliexpress.com'da
Teşekkürler. Evet meredith fakat bu modelini nette bulamadım. Daha sonrasında başka modeller de hoşuma gitti onlar paylaştığınız linkte var hatta fiyatlar komik denecek kadar düşük. Yurtdışı alışveriş hiç yapmadım fakat bundan sonra baya bir yapacak gibiyim