Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bursa meraları ıcın uygun degıl marıa fla-pen o fıyatlara sıg dalarlı floating bır ürün alın . tabı kı hedef balık nedır onu da bılmek gerek ..Değerli üyeler merhaba.Bugün av bayisi arkadaşıma uğradım.Marıa fla-pen 85mm. kırmızı kafa rapala dikkatimi çekti.Bursa'da kullanmak için tavsiye edermisiniz?Bütün üyelere başarılar dilerim. ERCAN1977BURSA
Alttakiler meridith marka olanlar aliexpress malı aliexpress ten dah uygun fiyata alabilirsiniz bende o meridith markasında silikon sipariş verdim 15 günde geldi Toptan Satış meredith - Düşük Fiyata Satın Alın meredith Pek Çoğu Aliexpress.com'da
Enez Kardeş merhaba.İlgi ve alâkanız için çok teşekkür ederim.Hayatınız boyunca size de yardım edenleriniz olsun.Hedef balık başta levrek.Daha sonra da lüfer.Tatlı su için de turna.Başka bölgelerde fla-pen nerede kullanmayı tavsiye edersiniz? Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSAbursa meraları ıcın uygun degıl marıa fla-pen o fıyatlara sıg dalarlı floating bır ürün alın . tabı kı hedef balık nedır onu da bılmek gerek ..
Teşekkürler. Evet meredith fakat bu modelini nette bulamadım. Daha sonrasında başka modeller de hoşuma gitti onlar paylaştığınız linkte var hatta fiyatlar komik denecek kadar düşük. Yurtdışı alışveriş hiç yapmadım fakat bundan sonra baya bir yapacak gibiyimAlttakiler meridith marka olanlar aliexpress malı aliexpress ten dah uygun fiyata alabilirsiniz bende o meridith markasında silikon sipariş verdim 15 günde geldi Toptan Satış meredith - Düşük Fiyata Satın Alın meredith Pek Çoğu Aliexpress.com'da