Trident_2005
Üye
Cok guzel sahteler guzel avlari olsun . Ima pugachevs bulmak da ayri guzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok guzel sahteler guzel avlari olsun . Ima pugachevs bulmak da ayri guzel
Çok teşekkür ederim. Çok zor olmadı aslında bulmak. Biraz şansım yardım etti diyelim. Hatta şuan kırmızı kafa pugacevs peşindeyimCok guzel sahteler guzel avlari olsun . Ima pugachevs bulmak da ayri guzel![]()

Çok teşekkür ederim. Çok zor olmadı aslında bulmak. Biraz şansım yardım etti diyelim. Hatta şuan kırmızı kafa pugacevs peşindeyim
Pugachevs kirmizi kafa demissiniz yani gece icin mi ? Gece suustu avi yapilir mi bu konuda var mi fikriniz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son bir ay içerisinde dişli için aldığım sahteler .
Hepsini test ettim , detaylı bilgi verebilirim merak ettikleriniz varsa ..
Ekli dosyayı görüntüle 92003 Ekli dosyayı görüntüle 92004
Melih bey cok güzel sahteler kendi başına konu acılabilirkıyıdan av icin tight slalom , maria flapen ve asıl kücük bomba tackle house shores icin ne dersiniz ?
Engin hayirli olsun. Merak ettim bunu sonuclari bildirirsen sevirim. Birde link var mi ozelliklerini incelemek icin.
teşekkürler henüz deneme şansım olmadı. bende yüzüşünü merak ediyorum. arkadaşımda var izmir bölgesi levrek yakaladığını biliyorum.Engin hayirli olsun. Merak ettim bunu sonuclari bildirirsen sevirim. Birde link var mi ozelliklerini incelemek icin.
4 gramlik bir sahte icin pahaliymis.. av raporu bekliyoruz artikteşekkürler henüz deneme şansım olmadı. bende yüzüşünü merak ediyorum. arkadaşımda var izmir bölgesi levrek yakaladığını biliyorum.
Molix Hard Shrimp HS45 col. MX Candy