aynen pembe den çok umutluyum kaki ve mavi den verim alamadım gerçi fazla şans vermemiştim.yarın sadece bu 2 silikonla çalışacağım bakalım kısmette ne olacakpembe ile kalkan alındığını gördüm , yuoutube'da elbette
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynen pembe den çok umutluyum kaki ve mavi den verim alamadım gerçi fazla şans vermemiştim.yarın sadece bu 2 silikonla çalışacağım bakalım kısmette ne olacakpembe ile kalkan alındığını gördüm , yuoutube'da elbette
Ben de çok merak ediyorum kullanan arkadaşlar umarım güzel bir fikir verir.İstanbulda lüfer/levrek için Fujin Zigzags mı yoksa Savage Gear Panic Prey mi önerirsiniz ya da bunlardan birini deneyen var mıdır aramızda?
Anladığım kadarıyla bu ürünler Patchinko'dan esinlenilmiş. Patchinko'nun fiyatı malum alınacak gibi değil, orta seviye kamış ya da makine fiyatı...
İstanbulda özellikle Boğaz’da Sirkeci’de su üstü kullanan hiç görmedim.istanbul dışında da kıyıdan çalışacağını sanmıyorum.İstanbulda lüfer/levrek için Fujin Zigzags mı yoksa Savage Gear Panic Prey mi önerirsiniz ya da bunlardan birini deneyen var mıdır aramızda?
Anladığım kadarıyla bu ürünler Patchinko'dan esinlenilmiş. Patchinko'nun fiyatı malum alınacak gibi değil, orta seviye kamış ya da makine fiyatı...
aynı şeyi popper yemler için de söyleyebilir miyiz? istanbulda popper çalışmaz mı? hiç deneme şansım olmadı.İstanbulda özellikle Boğaz’da Sirkeci’de su üstü kullanan hiç görmedim.istanbul dışında da kıyıdan çalışacağını sanmıyorum.
Ancak mendirek gibi uç noktalardan uzağa çalışırsanız iş yapabilir belki.
Ege olsa çok ideal rapalalar hatta kofana akya için ideal
Sanmıyorum , yani deggelir elbette ama istanbulda en mantıklı ve balık skoru olan yöntemleri kullanmaya devam etmek laZım.aynı şeyi popper yemler için de söyleyebilir miyiz? istanbulda popper çalışmaz mı? hiç deneme şansım olmadı.
istanbulda su üstü sahte pek çalışmıyor bildiğim kadarı ile.İstanbulda lüfer/levrek için Fujin Zigzags mı yoksa Savage Gear Panic Prey mi önerirsiniz ya da bunlardan birini deneyen var mıdır aramızda?