Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

kerems

Aktif Üye
Adı
kerem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstanbulda lüfer/levrek için Fujin Zigzags mı yoksa Savage Gear Panic Prey mi önerirsiniz ya da bunlardan birini deneyen var mıdır aramızda?
Anladığım kadarıyla bu ürünler Patchinko'dan esinlenilmiş. Patchinko'nun fiyatı malum alınacak gibi değil, orta seviye kamış ya da makine fiyatı...

Ekli dosyalar

dalton

Üye
Adı
Furkan
İstanbulda lüfer/levrek için Fujin Zigzags mı yoksa Savage Gear Panic Prey mi önerirsiniz ya da bunlardan birini deneyen var mıdır aramızda?
Anladığım kadarıyla bu ürünler Patchinko'dan esinlenilmiş. Patchinko'nun fiyatı malum alınacak gibi değil, orta seviye kamış ya da makine fiyatı...
Ben de çok merak ediyorum kullanan arkadaşlar umarım güzel bir fikir verir.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İstanbulda özellikle Boğaz’da Sirkeci’de su üstü kullanan hiç görmedim.istanbul dışında da kıyıdan çalışacağını sanmıyorum.

Ancak mendirek gibi uç noktalardan uzağa çalışırsanız iş yapabilir belki.

Ege olsa çok ideal rapalalar hatta kofana akya için ideal

kerems

Aktif Üye
Adı
kerem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstanbulda özellikle Boğaz’da Sirkeci’de su üstü kullanan hiç görmedim.istanbul dışında da kıyıdan çalışacağını sanmıyorum.

Ancak mendirek gibi uç noktalardan uzağa çalışırsanız iş yapabilir belki.

Ege olsa çok ideal rapalalar hatta kofana akya için ideal
aynı şeyi popper yemler için de söyleyebilir miyiz? istanbulda popper çalışmaz mı? hiç deneme şansım olmadı.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
aynı şeyi popper yemler için de söyleyebilir miyiz? istanbulda popper çalışmaz mı? hiç deneme şansım olmadı.
Sanmıyorum , yani deggelir elbette ama istanbulda en mantıklı ve balık skoru olan yöntemleri kullanmaya devam etmek laZım.

Popper suüstü rapalalar bence daha sakin ve gürültüsüz meralarda iş yapıyor.özellikle popper için kofana ve üstü balık çeşitliliği elzem diye düşünüyorum.

Ufak slim suüstü sahteler Sirkeci’de iş yapabilir ama Mayıs ayında çok kısa bir dönemde o kadar.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
istanbulda su üstü sahte pek çalışmıyor bildiğim kadarı ile.