Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Daiwa 120 limon konusunda çok kararsızım.Erim konusuna acayip taktım ve bu daiwa gibi giden pek rapala bilmiyorum. Fiyatida uçmuş gitmiş. Bi tane aklımda Shimano wiro var. Onu kullanan ve erim konusunda tavsiye edeceğiniz bir sahte varmıdır

cangvn

Aktif Üye
Adı
Can
Daiwa 120 limon konusunda çok kararsızım.Erim konusuna acayip taktım ve bu daiwa gibi giden pek rapala bilmiyorum. Fiyatida uçmuş gitmiş. Bi tane aklımda Shimano wiro var. Onu kullanan ve erim konusunda tavsiye edeceğiniz bir sahte varmıdır
erim konusunda daiwanin eline su döken daha goremedim her çeşit sahte kullandim dinine yandigim sanki maket degil jig...

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
erim konusunda daiwanin eline su döken daha goremedim her çeşit sahte kullandim dinine yandigim sanki maket degil jig...
Shimano silence assasian, shimano hirame minnow bu sahtelerin erimleri muhtemelen daiwadan bir tik daha iyidir..

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kendi yaptığım vib sahtem nasıl olmuş ? Düzeltmem gereken bir şey var mı ? Elimde göz olmadığından ojeyle yapmayı düşünüyorum. İğne büyük farkındatım küçülteceğim fakat elimde yok. Tahmini 6 gr olması lazım boyu da 4,8 cm

Ekli dosyalar

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano silence assasian, shimano hirame minnow bu sahtelerin erimleri muhtemelen daiwadan bir tik daha iyidir..
Emektara kiyamiyorum kenara kaldirdim arada cikarip bakiyorum :)
Birkac tane daha var cidden muzelik atmaya kiyamiyorum.
Diawa erimde cidden iyi ama silent assassin bir tik ustunde gercekden erim konusunda bence de en iyisi.

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi