En son aldığınız sahte?

Bütün renkleri almışsın 🙂 , bol avlar rast gele.
Teşekkür ediyorum sağolun
deneme amaçlı aldım japonyada kıyı balıkçılıgı yapanların ( benim gördüklerim)
büyük çogunlugu bunları kullanıyorlar
en son aldıgım levrekte buna geldi
erim mesafeleri çok iyi rapalaya göre
diger bi etkense ekonomik
D996040F-6C1B-4ADB-9697-68D8C7BFB4DA.jpeg

Teşekkür ediyorum sağolun
deneme amaçlı aldım japonyada kıyı balıkçılıgı yapanların ( benim gördüklerim)
büyük çogunlugu bunları kullanıyorlar
en son aldıgım levrekte buna geldi
erim mesafeleri çok iyi rapalaya göre
diger bi etkense ekonomik
110623 dosyayı görüntüle
Tebrikler 🙂 güzel levrek

Aliexpress malzemeleri geldi. Slider olanla sadece kırmızı avında mı kullanılır. Ek iğne ya da başka inovasyon gerekir mi daha verimli kullanmak için?IMG_20201026_140229.jpgIMG_20201026_140241.jpgIMG_20201026_140251.jpgIMG_20201026_140315.jpgIMG_20201026_140331.jpgIMG_20201026_140347.jpgIMG_20201026_140356.jpgIMG_20201026_140446.jpg

Kusura bakmayın gözümden kaçmış.

(link)

hiç sorun değil stoklara gelmiş ama şöyle bir sıkıntı var ki firma şu anda görseli olan night light blue yerine başka bir model yollamış..Yani yeni gelen modelin görseli bu değil..siz stoklara geldi dedikten sonra yaklaşık 3-4 gün önce sizin link paylaştığınız satıcıya ulaştım ve 2 adet aldım daha sonra satıcı bana döndü ve konu hakkında gerekli uyarıyı yaptı. ben de vazgeçtim ama alacak olanlar dikkat etsinler Stoklara gelen ürün bu görseldeki Ürün değil

Viblerim geldi

9f8bfc2f686354f85f00d8cc34ca5c1b.jpg

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç sorun değil stoklara gelmiş ama şöyle bir sıkıntı var ki firma şu anda görseli olan night light blue yerine başka bir model yollamış..Yani yeni gelen modelin görseli bu değil..siz stoklara geldi dedikten sonra yaklaşık 3-4 gün önce sizin link paylaştığınız satıcıya ulaştım ve 2 adet aldım daha sonra satıcı bana döndü ve konu hakkında gerekli uyarıyı yaptı. ben de vazgeçtim ama alacak olanlar dikkat etsinler Stoklara gelen ürün bu görseldeki Ürün değil

Ben aldım. Doğru ürün de geldi. Sadece silver model yoktu. Onun yerine de light blue istedim. öyle geldi. Diğer sitelerde de var gözüküyor. Onlara bakabilirsiniz.

Ben aldım. Doğru ürün de geldi. Sadece silver model yoktu. Onun yerine de light blue istedim. öyle geldi. Diğer sitelerde de var gözüküyor. Onlara bakabilirsiniz.
Fotoğraf atarmısınız?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben iki satıcı ile konuştum birisi sizin link attığınız diğeri de n11 den bir satıcı ikisi de yeni serinin aynı olmadığını söyledi.. siz nerden aldınız eğer stoklarında hala varsa Ben de bitmeden değerlendireyim

Back