nagoyalı
Üye
- Adı
- sertan
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bütün renkleri almışsın
TebriklerTeşekkür ediyorum sağolun
deneme amaçlı aldım japonyada kıyı balıkçılıgı yapanların ( benim gördüklerim)
büyük çogunlugu bunları kullanıyorlar
en son aldıgım levrekte buna geldi
erim mesafeleri çok iyi rapalaya göre
diger bi etkense ekonomik
Ekli dosyayı görüntüle 110623
Kusura bakmayın gözümden kaçmış.Ben isterim aslında gözüm kalmıştı ne yalan söyleyeyim..link atar mısınız
caliskanavmarket.com
hiç sorun değil stoklara gelmiş ama şöyle bir sıkıntı var ki firma şu anda görseli olan night light blue yerine başka bir model yollamış..Yani yeni gelen modelin görseli bu değil..siz stoklara geldi dedikten sonra yaklaşık 3-4 gün önce sizin link paylaştığınız satıcıya ulaştım ve 2 adet aldım daha sonra satıcı bana döndü ve konu hakkında gerekli uyarıyı yaptı. ben de vazgeçtim ama alacak olanlar dikkat etsinler Stoklara gelen ürün bu görseldeki Ürün değilKusura bakmayın gözümden kaçmış.
Hansen Flash 10.1cm 20g Kaşık Night Light Blue
Hansen Flash 10.1cm 20g Kaşık Night Light Bluecaliskanavmarket.com
Ben aldım. Doğru ürün de geldi. Sadece silver model yoktu. Onun yerine de light blue istedim. öyle geldi. Diğer sitelerde de var gözüküyor. Onlara bakabilirsiniz.hiç sorun değil stoklara gelmiş ama şöyle bir sıkıntı var ki firma şu anda görseli olan night light blue yerine başka bir model yollamış..Yani yeni gelen modelin görseli bu değil..siz stoklara geldi dedikten sonra yaklaşık 3-4 gün önce sizin link paylaştığınız satıcıya ulaştım ve 2 adet aldım daha sonra satıcı bana döndü ve konu hakkında gerekli uyarıyı yaptı. ben de vazgeçtim ama alacak olanlar dikkat etsinler Stoklara gelen ürün bu görseldeki Ürün değil
Fotoğraf atarmısınız?Ben aldım. Doğru ürün de geldi. Sadece silver model yoktu. Onun yerine de light blue istedim. öyle geldi. Diğer sitelerde de var gözüküyor. Onlara bakabilirsiniz.