Emir Şengezer
Daimi Üye
- Adı
- emir şengezer
Ben de Devcon 30 dk diyorum. 5dk olana hiç bulaşmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
.................................:Merhabalar
Yaptığım sahtelerin yüzüşü boyası benim çok hoşuma gidiyor ama vernik vs ile ilgili olarak denemelerim hüsran ile sonuçlandı.
Epoksi kullanarak son katı atmak istiyorum. Ancak bulunduğum yerde (Muğla / Dalaman) bu tip şeyleri bulmam pek mümkün değil.
Bana bu konuda internet üzerinden alabileceğim link verebilecek var mıdır?
35 TL gibi bir fiyata linkte ki ürünü buldum. Link
Bunu kullanan var mı acaba?
Teşekkürler
Saygılar ve sevgilerimle
sunay hocam inan minnettarım tavsiyenden ötürü.sahteleri herkullanısımda kulaklarınızı çınlatıyorum.çarpma nekadar keskin olursa olsun imkansız bişey olmuyorDevcon 2 ton 30dk epoxy piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri bence, büyük ambalaj 256 gr olanı daha ekonomik. 5 dk'lık epoxy'leri sahte kaplaması için kesinlikle tavsiye etmiyorum, herhangi birşey yapıştırmak için kullanılabilir. Kaplama için uygun değil dememin sebebi 5 dk epoxy çabuk kuruduğu için akışkanlığı da azalıyor, 5 dk denildiğine aldanmayın, en fazla çalışma zamanı üstünde yazanın yarı zamanıdır, aynı şekilde 30 dk epoxy için de çalışma zamanı, en fazla 10 dk hatta bazen karışımı hazırlarken bir iki damla aseton da karışımı inceltmeye yarıyor. 30 dk epoxy'yi bu yüzden de aynı anda en fazla 3 sahteye sürebiliyorum. 5 dk epoxy ayrıca sonradan sararma yapıyor ve 30 dk epoxy'ye göre darbelere karşı daha az dayanıksız, yeni aldığım Daiwa Saltiga 17 cm sahtem bu yüzden mahfoldu, epoxy'nin rengi sararma yaptı...ambalajın üzerinde de zaten dayanım basıncı belirtilmiş.30 dk epoxy darbelere karşı daha dayanıklı.