Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski kaşığa makyaj.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
herkese merhaba..

kaşık konusunda herkesin aslında bir fikri vardır makyajda .. yaptığım benim favori işlemim..
bilen bilir jappanese sahtelerin iç karton parçası da güzel bir parlayan parça bulunur bunu kullandım kaşığı kaplarken..

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_20160501_102045.jpg güzel olmuş kaşığın rengi,,, bende bazen sahtelerimi böyle ojeyle boyuyorum resimdeki sahteyi oje ile boyadıktan sonra gece güzel bir baraküda almıştım. Başka saldırılarada uğradı üzerinde diş izleri var.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aliexpresste uv ojeler var aslında alma düşüncem var kendın boyadıgın sahteye kaşıga balık gelince cok daha keyıf alıyorsun

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aliexpresste uv ojeler var aslında alma düşüncem var kendın boyadıgın sahteye kaşıga balık gelince cok daha keyıf alıyorsun
Ne gerek varki bu boyadığım ojeler 1₺ renkleride iyi bayağı aliexpressle uğraştıma değmez

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ne gerek varki bu boyadığım ojeler 1₺ renkleride iyi bayağı aliexpressle uğraştıma değmez
yok elımde mesela simsiyah bir duo jerkbait çakması var. mat siyah işlemişler yanlarına 3 tenk uv boya koyup siyah palyaço yapma düşüncem var