Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eskiden istavriti böyle yakalardık

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Faruk ustam,,bak istanbulda ,boğazda balık da kalmadıki eski videolar çıktı piyasaya,,,,:D:D
sen beni dinle gel İzmire yerleş,,,her hafta mercanlar ,karagözler ,,,,aman aman,,,,:):):)

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Faruk ustam,,bak istanbulda ,boğazda balık da kalmadıki eski videolar çıktı piyasaya,,,,:D:D
sen beni dinle gel İzmire yerleş,,,her hafta mercanlar ,karagözler ,,,,aman aman,,,,:):):)
Abi 6 yıl kaldı ,tası tarağı satıp gelecem valla ,söz sana. Bu önümüzdeki 6 yıl içinde de oradan bir ev alcağım inşallah ;):)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi 6 yıl kaldı ,tası tarağı satıp gelecem valla ,söz sana. Bu önümüzdeki 6 yıl içinde de oradan bir ev alcağım inşallah ;):)
Farukcum,,Allah gönlüne göre versin kardeşim,,, hayırlısı ile olur inşallah...

iş, güç,sağlık ,huzur yerinde oldukduktan sonra herşey kendiliğinden gelir,,:):)

turna

Aktif Üye
Adı
F.Mehmet KORAY
Çok güzel video, bu ne zamana ait acaba, eski değil yeni galiba.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Biz de çinekobu böyle yakalardık çapari ile Boğazda Faruk Usta.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ne olursa olsun belki birçok kişiye zor gelen bir ortam olsada ben Şemsipaşayı seviyorum doğrusu oranın tadını başka yerde bulamadım bir türlü. Sene 1998 de oturduğumuz yerden izmarit tutar avucumuzu geçmeyenleri geri salardık. Yada vapurdan iner arkadaşın oltasıyla 4 kez attıkmı akşamlıkları çıkarırdık.Öyle günler gelirdiki balığın fazalasını apartmanda 4/5 daireye dağıtırdık ne günlermiş eskiler bak yine hüzünlendim şimdi.. dolapta aslan sütü varmıydı bir bakayım en iyisi ben:)

Adı
Adınızı Soyadınız
Faruk Abim video güzel , şarkı güzel , balıklar güzel , sen hepsinden güzelsin :D Böyle güzel videolar çekde bizler imrenelim ekran başında :D