Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

eskihisar-darıca-tuzla arası balık durumu

umut34

Yeni Üye
herkese slm aranıza yeni katıldım mırmır avı için bu bölgelerde iyi bir avlak için yardımınızı bekliyorum nerelerde hangi saatlerde daha verimli olur

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Bu bölgede ben de hiç mırmı duymadım. Gelecek cevapları merakla bekliyorum. :O

jopper

Yeni Üye
Adı
Murat Korkmaz
Bu bölgelerde mırmır çıkıyor mu diye çok araştırma yapmıştım.
Araştırmalarıma göre
-Bayramoğlu'nda nadiren çıkıyormuş (1-2 rapor görmüştüm "sürpriz gelen mırmır" şeklinde) ama kendim denemedim.
-Darıca askeriyenin önünden (iskelenin solundaki boşluktan) çıkıyormuş. ..denize akan pis suları görünce olta atmaktan vazgeçmiştim..(Kefal avlayan da çoktur orada).
bu sene niyetliyim mırmır siftahı yapacağım.. ama karşı kıyılarda şansımı deneyeceğim.(değirmendere, gölcük, kavaklı vs)

umut34

Yeni Üye
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için ben tuzlada yeni yapılan nikah salonunun orada avlananı görmüştüm adam koca koca 3 adet mırmırı sepetine koymuş sorduğumda sabah aldım dedi hemde bayramın 1. günü :) birkaç araştırmamdada darıca ve bayramoğlunda daha çok olduğunu duydum yanlız kimse tam olarak nerede avlandığını söylemedi :)

ramazan81

Yeni Üye
eskihisar da da çıkıyor bana bu yıl 6-7 tane denk geldi mırmır.
karagöz de küçük geldi saldım.

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
Darıcada merkezde mırmır, levrek, kefal, çimento fabrikasının arkasında ist. tarafında karagöz alınabilir... :)