- Adı
- Hamdi TEKBIYIK
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Merhaba arkadaşlar,
Bir çok üyemiz Eşkina denemesi yapmak için irtibat kuruyor ve haber bekliyordu.
Ben ise emin olmadan bir konu açmak istemiyordum. Geçenlerde deneme yaptım ve Eşkinanın kıyılarımıza geldiğini bizzat tespit ettim
Bu Cumartesi akşamı Eşkina avına gideceğim, eşlik etmek isteyen arkadaşlarımız var ise, hep beraber buluşalım.
Yem olarak Teke ve Boru kurdu denedik ve şu sıralar boru kurdu daha verimli çıktı. Yine yem olarak yanımızda boru kurdu ve teke bulundurmamız gerekiyor.
Eşkina avında kullanılacak takıma aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
EŞKİNA AVCILIĞI VE AV TEKNİKLERİ
Eğer mekân olarak Pendik veya Kartal seçersek Mangallarımızı yakıp sohbette edebiliriz.
Avlanacağımız Bölge Pendik olarak belirlenmiştir. Tam buluşma noktasını daha sonra bildireceğim.
Yem tedariğini Kadıköyden İnce Çizgi Mağazasından. Kartaldan Güvencemden yapabilirsiniz.
Eşkina boy limitine dikkat edelim ve küçük olanları salalım.

Kullanacağımız Takım :
Katılım Listesi :
Bir çok üyemiz Eşkina denemesi yapmak için irtibat kuruyor ve haber bekliyordu.
Ben ise emin olmadan bir konu açmak istemiyordum. Geçenlerde deneme yaptım ve Eşkinanın kıyılarımıza geldiğini bizzat tespit ettim
Bu Cumartesi akşamı Eşkina avına gideceğim, eşlik etmek isteyen arkadaşlarımız var ise, hep beraber buluşalım.
Yem olarak Teke ve Boru kurdu denedik ve şu sıralar boru kurdu daha verimli çıktı. Yine yem olarak yanımızda boru kurdu ve teke bulundurmamız gerekiyor.
Eşkina avında kullanılacak takıma aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
EŞKİNA AVCILIĞI VE AV TEKNİKLERİ
Eğer mekân olarak Pendik veya Kartal seçersek Mangallarımızı yakıp sohbette edebiliriz.
Avlanacağımız Bölge Pendik olarak belirlenmiştir. Tam buluşma noktasını daha sonra bildireceğim.
Yem tedariğini Kadıköyden İnce Çizgi Mağazasından. Kartaldan Güvencemden yapabilirsiniz.
Eşkina boy limitine dikkat edelim ve küçük olanları salalım.

Kullanacağımız Takım :
Katılım Listesi :
- Hamdi
- Çağatay
- Gülay
- Zafer
- Evren Tamer
- Cahit
- Hakan
- Hakan'ın arkadaşı
- Selçuk Kaya
- Nergis