Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

eşkinacılar,,granyözçüler bu tekeye ne dersiniz?

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
geçen gün görüp beğendim ve aldım,,gökovada kullanacağım..gerçi orada eşkine granyoz yok ama teke çok güzel yapılmış..sürütme usulü kullanacağım nasıl bir ağırlık olmalı diye kafa yoruyorum,,birde önemli olan teknenin hız ayarlaması olacak bizim rota 640 la biraz zor ama....:):)
sabit mantarlı takımda sahte olduğu için iş yaparmı yapmazmı denemek lazım..

yakup_81

Üye
Adı
yakup yahşi
Çok gerçekçi görünüyor.Rastgelsin Bülent abi.

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Teke süper görünüyor. İğneyi takış yönü dikkatimi çekti. Teke suyun içinde baş aşağımı duracak? İki sene önce Çanakkalede sahte üçlü teke ile kırlangıç ve mercan denk getirmiştim. Maalesef aynısından bulamıyorum. Resimdeki teke ise görümüş olarak tek kelime ile harika. Aksiyon olarak tekenin kısa ve seri hareketlerini yapabilirse gayet güzel iş yapar. Bence bu sahte ile hedef balık türlerinide arttırabilirsiniz.
Rast gelsin.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teke süper görünüyor. İğneyi takış yönü dikkatimi çekti. Teke suyun içinde baş aşağımı duracak? İki sene önce Çanakkalede sahte üçlü teke ile kırlangıç ve mercan denk getirmiştim. Maalesef aynısından bulamıyorum. Resimdeki teke ise görümüş olarak tek kelime ile harika. Aksiyon olarak tekenin kısa ve seri hareketlerini yapabilirse gayet güzel iş yapar. Bence bu sahte ile hedef balık türlerinide arttırabilirsiniz.
Rast gelsin.
dediğin doğru Cüneyt ,,duruşu daha çok sürütme ve at çek için gibi ,tekenin o ani sıçrama hareketlerini verecek aksiyonlar yapmak gerekir,,ama taktırmadan nasıl olur nasıl bir yer seçmek lazım işte o kısmı iyi araştırmalıyız...:)

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
Çok cezbedici abi. Daha önce bunun beyaza yakın bir rengini kullanmıştım
Yeme değen bile olmadı. Belki bu renk iş görebilir diye düşünüyorum.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok cezbedici abi. Daha önce bunun beyaza yakın bir rengini kullanmıştım
Yeme değen bile olmadı. Belki bu renk iş görebilir diye düşünüyorum.
rengi benimde çok hoşuma gitti,,o beyazlardan bende gökovada kullandım hiç iş yapmadı,,bu farklı zaten 80 cm..yani dip takımı için büyük ,,60 grlık jig uçları ile birlikte jig versiyonu vererek kullanılırmı diye düşünüyorum..:)