Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

eşkinacılar,,granyözçüler bu tekeye ne dersiniz?

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Bülent abi bence şahane ürün almışsın :) ayrıca merak ettim daha ufak boyları varmıdır ? bence istanbul kıyı şeridinde bu sahte iş yapar, eşkina ve mırmır peşindekiler bir iki farklı boyundan almalı .. En başta ben almalıyım :D

mufitsa

Aktif Üye
Adı
derman caglar
Eşkinada slikon teke denemeler yapan birisi olarak gerçegi kadar iş yapmamaktadır ama hiç iş yapmıyor diyemeyiz. Çok degişik slikon denemelerim oldu. canlı teke kadar verim lisi yok ama her avlagın kendine özel bir sistemi vardır mesela bizim buralarda genelde dip takımı ile alırız nadiren şaman dıra ama başka yerlerde şamandıradır dip dedigim zaman takılmıyormu kelimesi geliyor hemen peşine. :)

Neyse konuyu dagatmıyalım Slikonlar iş yapar duruyor ki burada yaptı ama fazla verimli değil. ben genelde yengeç sahtesi kullanmayı seviyorum oda eşkinada etkili bir slikon.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bülent abi bence şahane ürün almışsın :) ayrıca merak ettim daha ufak boyları varmıdır ? bence istanbul kıyı şeridinde bu sahte iş yapar, eşkina ve mırmır peşindekiler bir iki farklı boyundan almalı .. En başta ben almalıyım :D
o bahsettiğim mağazada yani izmirde daha ufak boy yoktu,,belki Istanbulda vardır...:)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben onunla levrek tutarım hemde nasıl :D yırtarım ortalığı :D 10 12 cm olsa hele harika olurdu o renge atlamayan balık olurmu aksiyon vermek önemli yemli takım gibi at bırakla sahte yemlerde hedefe ulaşamazsınız önemli olan önce hareket sonra bereket tir :D

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunlardan bende de var. Fakat bir tanesini akvaryuma attım ve ertesi gün renginin süt beyaza döndüğünü gördüm. Umarım sizinkiler rengini muhafaza eder.

piroglu52

Üye
Adı
Bülent YAZKAN
Bülent bey çok gerçekçi görünüyor,tabii önemli olan balıkların görüşü, deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekleyeceğiz,rastgele

scubamen

Üye
Adı
MURAT ONARAN
üstadım strike pronun da teke sahtesi tavsiye ederım boğazda levrekte olumlu sonuçlar aldım tavsiye ederim