Evcil hayvanlarımız, dostlarımız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KalamA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KalamA

Daimi Üye
Tepki
1,733
Ödül
113
Merhabalar ağabeylerim ve kardeşlerim. Hepimiz hobimize aşkla bağlı amatör balıkçılarız ve amatör balıkçı olmak aynı zamanda bizleri doğaya ve canlılara da sevgiyle bağlamakta. Yunus Emre'nin de ilahi aşkla söylediği gibi; ''Yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü''. Bu bağlamda sanıyorum birçoğumuzun dostları var. İstedim ki bu başlık altında birbirimize o güzel dostlarımızı tanıtalım, günümüz karmaşa, hengame ve balıksızlığında bir nebze olsun yüzlerimiz tebessüm etsin...
Benim evde beslediğim 2 kedim var (dışardakileri sayamıyorum). Oğlan siyah-beyaz olan Paşa Beyefendi. Miyavlarken ''anne'' diyebilmek gibi özellikleri var serserinin. Kızımız Şirin Hanımefendi, tam bir hanımefendi. Çok kişilikli farklı bir kedi. Hiç yalakalık yapmaz ağabeyi gibi 🙂 Şubat ayında 3 yaşlarını doldurdular, annemin eline doğmuşlardı ve o gün bu gündür hiç sokak yüzü görmediler. Evde onları mutlu edebilecek bütün ortamı sağlamaya gayret gösteriyoruz. 3 yıldır evimize kavga, gürültü, tatsızlık girmiyor. Bir şekilde rızkımızı muhakkak alıyor haklarını muhakkak veriyoruz. Sizleri bizim oğlan ve kızın görselleriyle başbaşa bırakıyorum 🙂

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Son olarak Şirin ve Paşa'nın evin arka balkonunda, hayatlarında ilk defa elektrik direğine konmuş bir kuş görmeleri sonucu verdikleri tepkinin videosu 🙂 Saygılar & sevgiler...

Paşa'na ve Hanım efendine maşallah diyorum Allah tadınızı bozmasın Can.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Buda benim paşa'm

image.jpg
[/url] (link)[/IMG]

image.jpg
[/url] (link)[/IMG]

/][img]http://s10.postimg.org/w26qp5jbt/image.jpg[/url] (link)[/IMG]

Buda benim paşa'm

Çok yakışıklıymış kerata 🙂 Benim Paşa'da şu sıra 9 kilolarda, kabadayılık taslayabilir sizin Paşa'ya 😀 Öpüyorum onu, birlikte nice güzel avlarınız olur inşlallah 😉

Çok yakışıklıymış kerata 🙂 Benim Paşa'da şu sıra 9 kilolarda, kabadayılık taslayabilir sizin Paşa'ya 😀 Öpüyorum onu, birlikte nice güzel avlarınız olur inşlallah 😉

Sagol can tesekkurler senin pasaninyasina hurmeten saygi gosterir kesin 🙂)

Hepside birbirinden güzeller Erdal abi 🙂 Balıktan gelirken sokağın başına girer girmez ben, başlıyorlarmış evde bizimkiler hoplamaya zıplamaya. Emiinim sende de durum farklı değildir 🙂 İşten gelince bütün stresimi attırıyorlar bana vallahi. Güzellere ve sana her zaman rastgelsin abi...

Can gerçekten insan pisikolojisinden anlıyorlar.ne kadar stresli olursan ol eve gelince herşry unutuluyor.hanımın ve oğlum neden bu kediler biz eve gelinçe ses çıkarmıyorlarda sen gelinçe neden ses çıkartıyorlar diye bana soruyorlar . gri olanın iki gözüde yok.mikrop kapmış veterinerden sahiplendim .onu veterinere getiren kişi sahiplnen kişiyi görmem lazım demiş . gittim .tabbii ağzım açık kaldı gelen kişi MELİS BİRKAN.dı halen arayıp kediyi ve bizleri sorar. diğerlerinin hikayeleri de bunlar gibi siyah veterinerden. beyaz sokaktan çok hasta ve bitkin bir halde buldum.camdan sokağa bakıyordum. çöp poşetini açtı içinden bir bez parçası çıkardı ve üzerine yattı o görüntü beni çok etkiledi ve sokağa çıktım onu eve aldım ertesi gün veterinere götürdüm.aşı.ilaç derken dört ayda kendine geldi. oğlum 20 yaşında ona buraya gel diyorum gelmiyor kedilere buraya gelin diyorum geliyorlar.

Back