Evcil hayvanlarımız, dostlarımız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KalamA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
can kardeşim bu konuyu açtığın için tekrar çok teşekkür ederim.evçil hayvan beslemek seven için çok güzel. sevmeyen beslemesin zaten.temizlik konusuna gelinçe biliyorumki bazı insanlardan daha temiz sabah sokağa çıkınca yüzünü yıkamayan insanlar var.ben yüzünü temizlemeyem kedi görmedim.

vedat abi herzaman takibimdesin paylaşımların ve verdiğin bilgiler süper.kendi adıma öğreneçeğim çok şey var.bilgiler paylaştıkça bilgili nesiller yetişir.

Bunlarda benim ufaklıklar Guti & Bındır... halen mama yemek ve uyumak dışında kalan vakitlerinde birbirlerine girip, yer kavgası yapıyorlar 🙂
a2y9a2uv.jpg
ve9y4ura.jpg
9yvydyde.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çocukluktan beri kanarya florya ve saka beslerdim sakanin zincir kenesetlisini 100 lerce sakanin icinden secerdik edirnekapida avlayip en babasini kasim ayinda ayirirdik kendimize bir ara kariyede guvercin besledim.

Askere gitmeden once ciddi bir akvaryum merakim vardi askerdeyken resistans takili kalmis baliklarima o sekilde veda ettim

Çanakkale ye tasininca evim cok musaitti sirasiyla
Show danua
Dalmacyali
Doberman ve alman kurdu besledim

Danua dehset yiyiyordu arkadasim otelinde beslemek istedi su an yunanistanda dalmacyalimi trafik kazasina kurban verdim
Dobermanimi zehirlediler kurt kopegim ckalede donanmada devriye kopgi oldu islerimin yogunlugundan bakacak zamanim yok su an bellki antalyaya tasinirsam yine bir kopek edinmek istiyorum kismet diyelim

Mustafa bunlar çok ama çoooook güzeller 🙂 Birlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah, Guti'ye de Bındır'a da sana da her zaman en güzelleri rastgelsin kardeşim...

Çocukluktan beri kanarya florya ve saka beslerdim sakanin zincir kenesetlisini 100 lerce sakanin icinden secerdik edirnekapida avlayip en babasini kasim ayinda ayirirdik kendimize bir ara kariyede guvercin besledim.

Askere gitmeden once ciddi bir akvaryum merakim vardi askerdeyken resistans takili kalmis baliklarima o sekilde veda ettim

Çanakkale ye tasininca evim cok musaitti sirasiyla
Show danua
Dalmacyali
Doberman ve alman kurdu besledim

Danua dehset yiyiyordu arkadasim otelinde beslemek istedi su an yunanistanda dalmacyali

Senin de çok dostun olmuş Yekta abim, yürekli adamın hali başka oluyor 🙂 Balıklara çok üzüldüm 🙁 Ben de birçok balık ve muhabbet kuşu kaybettim, insan gerçekten çok kötü oluyor... Şu an ev müsait olsa da sanıyorum Arel pek müsaade etmeyecektir beslemene 🙂 Isırdım yanaklarından Arel'in, saygılar...

Mustafa bunlar çok ama çoooook güzeller 🙂 Birlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah, Guti'ye de Bındır'a da sana da her zaman en güzelleri rastgelsin kardeşim...

İnşallah onlarla birlikte neşeli güzel bir ömrüm olur dediğin gibi... güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimize sevgilerin en güzeli denk gelir...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hayvanlarda aynı insanlar gibi değişik karakterlere sahip.. onlarla ilgilendikçe karakter analizlerini yapmak,hangisi yumuşak huylu,hangisi daha sevecen ayırt edilebiliyor

Bıdık akıllı oğlum 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back