Can gerçekten insan pisikolojisinden anlıyorlar.ne kadar stresli olursan ol eve gelince herşry unutuluyor.hanımın ve oğlum neden bu kediler biz eve gelinçe ses çıkarmıyorlarda sen gelinçe neden ses çıkartıyorlar diye bana soruyorlar . gri olanın iki gözüde yok.mikrop kapmış veterinerden sahiplendim .onu veterinere getiren kişi sahiplnen kişiyi görmem lazım demiş . gittim .tabbii ağzım açık kaldı gelen kişi MELİS BİRKAN.dı halen arayıp kediyi ve bizleri sorar. diğerlerinin hikayeleri de bunlar gibi siyah veterinerden. beyaz sokaktan çok hasta ve bitkin bir halde buldum.camdan sokağa bakıyordum. çöp poşetini açtı içinden bir bez parçası çıkardı ve üzerine yattı o görüntü beni çok etkiledi ve sokağa çıktım onu eve aldım ertesi gün veterinere götürdüm.aşı.ilaç derken dört ayda kendine geldi. oğlum 20 yaşında ona buraya gel diyorum gelmiyor kedilere buraya gelin diyorum geliyorlar.
Abim süpersin, senin gibi abilerim olduğunu bilmek çok güzel 🙂 Ben bir hastanede çalışıyorum güvenlik görevlisi olarak, hastanede aramın çok iyi olduğu bir doktor ablam var, 50 civarı kedisi var onun da, bir kaç tane de köpeği. Neredeyse hepsinin bir hikayesi var. Birçoğu sakat, kör... Arka ayakları olmayan köpeği ile oyun oynayışlarını görsen baylırsın abi 🙂 Seni tebrik ediyorum bu güzel davranışlarından dolayı, oğlanı da Allah bağışlasın abim, saygılar...