Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Can bey bilgilendirme için teşekkür ederim.Yorumlara katılıyorum. Ben 3000sfc kullanıyorum. Şimdiye kadar memnunum ancak büyük bir balıkta sıkıntı çıkar mı bilmiyorum hiç karşılaşmadım. Drag gücü 3 kg. 4000fd ise 6kg yani drag farkı olarak iki kat fark var.3000 sığ kafa olduğu için ip haricinde kullanacağınız misina kalın olursa uzun olmuyor. Ben bu nedenle genelde hep ip kullanıyorum. Eğer mono kullanacaksanız 2500 alın. Takım ne kadar hafif olursa o kadar uzun süre bu iş yapıyorsunuz. Yoksa bilek omuz kol ağrısı oluşuyor. Takım 450-500 gramdan yüksek olmazsa keyifli bir takım oluyor.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.bende vsystem 10/40 exage 3000 var çok uyumlu 4000 lik sanırım kamışın dengesini bozar
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Maşallah 8 saat uzun bir zaman.=Ben bu işte çok yeniyim ve siftahim malesef yok.forumda okuduğum bilgiler doğrultusunda bir makine aldım.kararımi etkiliyor en önemli ayrıntı ağırlık oldu.iki gün once gece ava gittim saat 1 de başlayan avim aralıksız sabah 9 a kadar sürdü. Ortalama 7 saat gibi bir süre atıp cektim.ayrıca belirteyim 12 de isten çıkıp hiç uyumadan gecirilen bir 8 saatten bahsediyorum! Makinam ve kamisim beni hiç yormadi inan.ne kolum ne omzum ağrıdı. BenCe sadece spin için alacaksan ağırlığı kesinlikle düşünmeni tavsiye ederim.
Murat bey bilgilendirme için teşekkür ederim.=Exage 4000 spin için idealdir. Ağırlık olarakta iyidir. Zaten kamış ve makine toplamda 500-600 gr Yapar en fazla. Buda saatlerce yorulmadan kullanılabilir anlamına geliyor.
Süleyman bey bilgilendirme için teşekkür ederim.=4000 nexave kullanıcısıyım. 2.40 cm 130 gr lık kamişla sorun olmuyor. 2.70cm 210gr lik kamisa geçince dengeler bozuluyor ve yorucu olmaya başliyor. O yüzden 3000 lik veya 2500 lik tavsiye ederim. Ben de kendi tavsiyeme uyarak yeni makine alacağim.