Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam avla nacak balığa yönteme göre değişir tek makineye at cek yaoacakanız kesinlikle ip misina so RS lüfer levrek ya da tatlı su da turna gibi balıklar anlayacaksınız keskin dişlerinden dolayi yine ip misina Şahsen exage 3000 makinelerimi artık beklemeli av larda kullanıyorum yemli 25 mm lik misinalar kullanıyorum. ama at cek yaptığım makinem de ip misina kullanıyorum.2500 yada 3000 serisi makara larda önerdiği niz misina ip örgü mü naylon misina mı olmalı misina numarasıyla paylaşır mısınız
Güle güle kullanın. Ne kadara aldınız acaba?Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu akşam istoçtan exage 3000 sfd modelini aldım.
hocam 2 misina tavsiye ederim sana normallerinin trabbuco 25 mm spin Spike ama kesinlikle fluocarbon bir leader ile kullanılmalı çok sert yapılı çünkü. Diğer ise powerline spider acik kahve renkli misina daha ince 22 mm 9 kg çekerli. Bunların ucuna 8 kg kadar çekerli bir Klips kullandığınızda misinalarda asla kopma olmaz gidecekse kullandığın yemli takımı kaybedersin sadece.Ip misinalar bayağı fiyatliymis oda 77 tl idi