reelmaster
Daimi Üye
- Adı
- M.AKİF
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Herkese merhabalar,
80 li yıllar. Gün batarken Samatya sahilinde toplanmış dişliye yaprak atıyoruz.
Duasız av olmaz ayıptır,günahtır.Balığın da duası olmaz ,ama. Apdestsiz namaz olurmu diye sorarsan
Bektaşi'ye, alırsın cevabını :"Ben kıldım Oldu."
Herkesin dilinde aynı dua ve dilek:
Ey ilahi deniz kuşu ,gelde sevindir şu dervişi. Haydi Bismillah .Ben attım ağzına, gidiversin boğazına.
AMİN.
Aradan yıllar geçmiş ,ama o güzel dostluklar ,o neşeli günler ve bereketli avlar hala akıllarımızda.
O günleri anarak "Merhaba demek istedim sizlere"
Kısaca kendimi de tanıtmak isterim. 1969 doğumluyum. çocukluğum Istanbul Göztepede.Gençliğimse
Samatyada geçti.4. yaş günümde hediye etmiş babam ilk kamışımı. Hala durur bir köşede.
Sağlam aşılamış peder kanımıza bu hastalığı. Geçmedi bir türlü yıllar geçsede.
Anlıyacağınız yaşını başını almış ama hevesi kursağında kalmış bir amatör balık sevdalısı.
Lisanslı mesleğim Kaptanlık. Dünyanın yarısını gördü hem oltam ,hem gözlerim .
Ama yinede Samatyadaki o merayı ,o eski günleri ve o bereketli avları özlerim .
M.AKIF
80 li yıllar. Gün batarken Samatya sahilinde toplanmış dişliye yaprak atıyoruz.
Duasız av olmaz ayıptır,günahtır.Balığın da duası olmaz ,ama. Apdestsiz namaz olurmu diye sorarsan
Bektaşi'ye, alırsın cevabını :"Ben kıldım Oldu."
Herkesin dilinde aynı dua ve dilek:
Ey ilahi deniz kuşu ,gelde sevindir şu dervişi. Haydi Bismillah .Ben attım ağzına, gidiversin boğazına.
AMİN.
Aradan yıllar geçmiş ,ama o güzel dostluklar ,o neşeli günler ve bereketli avlar hala akıllarımızda.
O günleri anarak "Merhaba demek istedim sizlere"
Kısaca kendimi de tanıtmak isterim. 1969 doğumluyum. çocukluğum Istanbul Göztepede.Gençliğimse
Samatyada geçti.4. yaş günümde hediye etmiş babam ilk kamışımı. Hala durur bir köşede.
Sağlam aşılamış peder kanımıza bu hastalığı. Geçmedi bir türlü yıllar geçsede.
Anlıyacağınız yaşını başını almış ama hevesi kursağında kalmış bir amatör balık sevdalısı.
Lisanslı mesleğim Kaptanlık. Dünyanın yarısını gördü hem oltam ,hem gözlerim .
Ama yinede Samatyadaki o merayı ,o eski günleri ve o bereketli avları özlerim .
M.AKIF