Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eylül Levregi..

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler avınız herdaim olsun . Ayrıca konuyu güzel anlatımız sayesinde avın içinde buldum kendimi , Daha iyi trofeler gelir inş . Rastgele :)

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel ya, tebrikler. Nasip böyle farklı bir şey işte, ne kadar ilginç şeyler yaşıyoruz şu balıkta :):)
Bazen almamız gerekenler olmuyacak şeyler oluyor gelmiyor, bazende alamamız gerekenler veya herşeyi yanlış yapmamıza rağmen balığı alıyoruz :ssrtcbya::ssrtcbya:
Allah bol nasipli avlar nasip eylesin

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah gene gittik, ancak rasgelmedi.. Trofe sevdam yok acikcasi ama olursa da hayir demem :) bununla 4 oldu, bakalim baska denk gelecek mi..
Denk gelir diye tahmin ve ümit ediyorum :)
Çok irisinden şahsen korkarım ama en azından şöyle bir 3-4 kg bir levrek tecrübesi de fena olmaz :ssrtcbya:

Benim aldığım balıklarda kalamayı özellikle epey açtım gitsinler aksiyon yapalım diye ama gidemediler :) Kalamayı cırlatıp giden de geri dönmedi :)
Şöyle bir 15 dakika mücadele istiyorum :rolleyes:

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denk gelir diye tahmin ve ümit ediyorum :)
Çok irisinden şahsen korkarım ama en azından şöyle bir 3-4 kg bir levrek tecrübesi de fena olmaz :ssrtcbya:

Benim aldığım balıklarda kalamayı özellikle epey açtım gitsinler aksiyon yapalım diye ama gidemediler :) Kalamayı cırlatıp giden de geri dönmedi :)
Şöyle bir 15 dakika mücadele istiyorum :rolleyes:
Bende balığı alamama riskine girerim. Sıçrasın bir şey olsun isterim o yüzden yavaş çektiğim, boşluk verdiğim, gezdirdiğim olur. Balık iricede olsa özel bir şey olmadığında adrenalin olmuyor, dahada önemlisi bir hikayesi olmuyor o_Oo_O

yk71

Aktif Üye
Adı
Yüksel
tebrikler. darısı lüferlere de olsun... Sahte 95 mi 125 mi acaba?