Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eyvallah hakkınızı helal edin

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi
B

BS Okuru

Misafir
Türkiye de hiç bir şeyin düzelmeyeceği gibi bu tür balık avı forumlarının sadece kendi bünyesinde ticari ve kar amaçlı oluşumlara yer verdiğini düşündüğüm için Eyvallah.
Burada gerçekten av limitlerine uyulduğunu düşünmediğim için Eyvallah.
Forum kurallarına uyup küfür, siyasi ve din içerikler oluşturmayan yazımdan dolayı bana Eyvallah.
Üyelik ve paylaşımları mı silmek size zahmet vermezse mümkünse benden hiç bir iz kalmayacak şekilde tüm paylaşımları mı silebilirsiniz(olmaz demeyin zamanında bu tür işler ile uğraştım tabi ki silinebilir)

Seddülbahir

Aktif Üye
Adı
Serdar Altınbilek
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Yönetimde değilim, belki cevap yazmak bana düşmez ama ben size katılmıyorum..
Gitmeyi arzu ediyorsanız tabi ki kimse sizi tutmaz ama buraya yazı yazan veya okuyan herkesi töhmet altına sokmak doğru değil.
Ben mesela 3 gündür kafa patlattım; yazdım-sildim-tekrar yazdım..bir okuyun bakalım yukardaki suçlamalardan bir tanesi var mı?
Yok!
.
Yani?
Eyvallah, ne diyelim..

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Senelerdir hep karşılaştığım, hep yaşadığımız bir şeydir bu. Çok seven, sevilen üyeler bir gün gelir çeker gider. Ben de bıraktım çok forum arkamda. Daha bugğn bir tanesine baktım, benim zamanımdaki dost bildiğim, düşman kesildiğim insanlardan kimse kalmalmış onlar da bırakmış. Burası için de aynı şey olacak, bir gün gelecek ben de gideceğim. Aynen geçtiğimiz aylar içerisinde yazılarını severek okuduğum bir arkadaşımızın bu forumu bırakması gibi. Beya şimdi bu arkadaşımızın gitmesi gibi. Gidecektir o, kimse tutamaz. Biri çıkar kal der, hatırım için. Kalır bir kaç ay. Ama sonra gide mutlaka. Zaten geçici bir hayat yaşıyoruz forum dediğin nedir? Hepimiz geçiciyiz bu dünyada. Hepimiz geçiciyiz, sanal alemde, İnternette forumda.

Sevgiyle kal..

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi siz forum görmemişsiniz. Burası onların yanında süt liman yahu.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bize bir söz düşmez, hoş geldiniz,hoşçakal demekten başka.