Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fatsa'dan Selamlar

tekkral

Üye
Adı
Yusuf GÜL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhabalar . 5-6 senedir bıraktığım balık avcılığına tekrar başladım inşallah . O zamanlar sadece istavrit ve denk gelip vurur ise çinekop avlardım . Fakat şimdi bir kaç avcı akrabam ile kara avında haşır neşir olunca muhabbet ve sohbet devam etsin diyerek tekrar beni bulaştırdılar bu işlere . Şimdilik ekipmanlar bu kadar fakat ilerledikçe çoğalacak galiba . Herkese rast gele.

Bu arada makine ve kamış ile ilgili olsun , kaşık ve rapala olsun bunları hangi avlarda kullanabilirim . Rapalayı av bayim levrek için,kaşığı da turna için vermişti . Makine ve kamışım ile ilgili ise levrek kefal gibi büyük avlarda da kullanabilirmiyim . Değerli yorumlarınızı bekliyorum .

Küçük birşey daha bu linkteki ürünü aliexpress den almıştım hiç kullanmadım şuanda bulamıyorum . Evde bir yerdedir büyük ihtimal de :D Siz değerli ustlardan fikirlerini bekliyorum ; acaba bu ürünü hangi avlarda kullanabilirim .Üstü siyah kafa kırmızı altı beyaz olan rapalayı yanında hediye göndermişlerdi 2014 'te . Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldiniz Yusuf Bey ,
Keyifli forumlar dilerim.

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aramıza hoş geldin Yusuf,
Keyifli ve bol av raporlarının olacağı paylaşımlar dileğiyle :)
İyi forumlar

tekkral

Üye
Adı
Yusuf GÜL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@ADİL AYKOLL @Önder Kanığ @karacicek çok teşekkür ederim ustalarım . Paylaşımları ve ustaların tecrübesini paylaştığı güzel bir platform olmuş emeğinize sağlık . İnşallah dediğiniz bol bol paylaşımlar yaparız .

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Yusuf

BAŞAR

Üye
Adı
ßA$AR Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz. Karadeniz’e selam ve sevgiler. Keyifli forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tekkral

Üye
Adı
Yusuf GÜL
Kan Grubu
O Rh Pozitif