tekkral
Üye
- Adı
- Yusuf GÜL
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Herkese merhabalar . 5-6 senedir bıraktığım balık avcılığına tekrar başladım inşallah . O zamanlar sadece istavrit ve denk gelip vurur ise çinekop avlardım . Fakat şimdi bir kaç avcı akrabam ile kara avında haşır neşir olunca muhabbet ve sohbet devam etsin diyerek tekrar beni bulaştırdılar bu işlere . Şimdilik ekipmanlar bu kadar fakat ilerledikçe çoğalacak galiba . Herkese rast gele.
Bu arada makine ve kamış ile ilgili olsun , kaşık ve rapala olsun bunları hangi avlarda kullanabilirim . Rapalayı av bayim levrek için,kaşığı da turna için vermişti . Makine ve kamışım ile ilgili ise levrek kefal gibi büyük avlarda da kullanabilirmiyim . Değerli yorumlarınızı bekliyorum .
Küçük birşey daha bu linkteki ürünü aliexpress den almıştım hiç kullanmadım şuanda bulamıyorum . Evde bir yerdedir büyük ihtimal de
Siz değerli ustlardan fikirlerini bekliyorum ; acaba bu ürünü hangi avlarda kullanabilirim .Üstü siyah kafa kırmızı altı beyaz olan rapalayı yanında hediye göndermişlerdi 2014 'te . Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Bu arada makine ve kamış ile ilgili olsun , kaşık ve rapala olsun bunları hangi avlarda kullanabilirim . Rapalayı av bayim levrek için,kaşığı da turna için vermişti . Makine ve kamışım ile ilgili ise levrek kefal gibi büyük avlarda da kullanabilirmiyim . Değerli yorumlarınızı bekliyorum .
Küçük birşey daha bu linkteki ürünü aliexpress den almıştım hiç kullanmadım şuanda bulamıyorum . Evde bir yerdedir büyük ihtimal de