Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fethiye'de Trolling-Jigging-Deep Drop-Night Fishing ile Balık Avı Turu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Sıkma canını, sorun değil Harun ;)

Başka sefere senin de katılabileceğin bir organizasyon mutlaka olacaktır. O zaman katılırsın ve unutulmazlar arasında yerini alacak günler yaşarsın, yeter ki, gönüller bir olsun

Canlı yayın imkanı bulduğumda tabi ki, buradan paylaşacağım. Ve, gönlünüzün bizimle birlikte olması bizlere güç verecektir :)
Süleyman abi aman canlı yayın yerine çok güzel bir rapor açarsın onun yerine tuttuğun bütün canavarları resimle bol bol canavar tut fotoğğrfa makinesinide kaptana ver o yakalasın trofeleri :D Gelemiyoruz bare Gözümüz senin tuttuğun canavarlaraa doysun :harika:

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Süleyman abi aman canlı yayın yerine çok güzel bir rapor açarsın onun yerine tuttuğun bütün canavarları resimle bol bol canavar tut fotoğğrfa makinesinide kaptana ver o yakalasın trofeleri :D Gelemiyoruz bare Gözümüz senin tuttuğun canavarlaraa doysun :harika:
Elimden geldiğince haber gönderirim ama bu sefer balık ön planda olacak Senihcan ;)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Arkadaşlar,

Bu konu hakkındaki önemli gelişmeleri aktarmak istiyorum :)

Tekne için yemek olmadan günlük 600-TL'na anlaştık. Yemeklik malzemeyi kendimiz alacağız, kaptan pişirecek ve servis edecek. İçeceklerimizi de kendimiz alacağız. Çay ve kahve teknede yapılacak. Teknede konaklayacağız ve bu rakam katılımcı sayısına bölünecek.

Araba ile gideceğimizi varsayarak yakıt için yaklaşık 800-TL gibi bir tutar çıkıyor. Arabam 0.38-0.40 krş. yakıyor ve yaklaşık olarak 1.000 km yol var, bunu 0.40 krş. üzerinden hesaplarsak 800-TL yapıyor. Ekstralar haricinde şu aşamada 2.000-TL tur için harcanacak masraf oluşuyor.

Bunun dışında kankam Ali'nin ibu gün öğleden sonra şyeriyle alakalı bir sıkıntısı ortaya çıktı. Gelip gelmeyeceği konusu bir iki günde netleşecek ama gelebilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Bu durumda ben ve Alaeddin ağabey kalmış gibi görünüyor. Henüz onunla da konuşmadım.

İkimiz gidelim dersek ve arabayı tercih edersek 1.000-TL + ekstra masraflar, otobüs ile gidersek de 800-TL + ekstra masraflar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu durumu Alaeddin ağabeye izah edeceğim, bakalım o bu durum hakkında ne yorum yapacak.

Son olarak, Cuma öğlene kadar tekne halen opsiyonlu durumda ve dört kişi ile gidebilirsek unutulmaz bir haftasonu bizleri bekliyor olacak...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Zaten mümkün olmayacak gibi Hızır, son mesajımda açıklama yaptım.

Şu anda bütün şirazem bozuldu. Alaeddin ağabeye haber verdim, ondan haber bekliyorum...
Alaeddin ağabeyden haber geldi ve neş'em de yerine geldi :D:D

Onunla Cuma akşamı yola çıkıyoruz, inşallah Ali'de işlerini yoluna koyar ve bizimle birlikte gelebilir :)

Konuyla alakalı son gelişmeleri yarın kaptanımız ile görüştükten sonra buraya yazacağım...

Focush

Yeni Üye
Şimdi son durumda kaç kişi oldu ve ücretler nedir acaba.

Aslında çok apar topar oldu ama bende kurtlandım.

Yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz size alternatif bir fikir sunucam.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Arkadaşlar,

Bu konu hakkındaki önemli gelişmeleri aktarmak istiyorum :)

Tekne için yemek olmadan günlük 600-TL'na anlaştık. Yemeklik malzemeyi kendimiz alacağız, kaptan pişirecek ve servis edecek. İçeceklerimizi de kendimiz alacağız. Çay ve kahve teknede yapılacak. Teknede konaklayacağız ve bu rakam katılımcı sayısına bölünecek.

Araba ile gideceğimizi varsayarak yakıt için yaklaşık 800-TL gibi bir tutar çıkıyor. Arabam 0.38-0.40 krş. yakıyor ve yaklaşık olarak 1.000 km yol var, bunu 0.40 krş. üzerinden hesaplarsak 800-TL yapıyor. Ekstralar haricinde şu aşamada 2.000-TL tur için harcanacak masraf oluşuyor.

Bunun dışında kankam Ali'nin ibu gün öğleden sonra şyeriyle alakalı bir sıkıntısı ortaya çıktı. Gelip gelmeyeceği konusu bir iki günde netleşecek ama gelebilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Bu durumda ben ve Alaeddin ağabey kalmış gibi görünüyor. Henüz onunla da konuşmadım.

İkimiz gidelim dersek ve arabayı tercih edersek 1.000-TL + ekstra masraflar, otobüs ile gidersek de 800-TL + ekstra masraflar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu durumu Alaeddin ağabeye izah edeceğim, bakalım o bu durum hakkında ne yorum yapacak.

Son olarak, Cuma öğlene kadar tekne halen opsiyonlu durumda ve dört kişi ile gidebilirsek unutulmaz bir haftasonu bizleri bekliyor olacak...
Zaten mümkün olmayacak gibi Hızır, son mesajımda açıklama yaptım.

Şu anda bütün şirazem bozuldu. Alaeddin ağabeye haber verdim, ondan haber bekliyorum...
Alaeddin ağabeyden haber geldi ve neş'em de yerine geldi :D:D

Onunla Cuma akşamı yola çıkıyoruz, inşallah Ali'de işlerini yoluna koyar ve bizimle birlikte gelebilir :)

Konuyla alakalı son gelişmeleri yarın kaptanımız ile görüştükten sonra buraya yazacağım...
Şimdi son durumda kaç kişi oldu ve ücretler nedir acaba.

Aslında çok apar topar oldu ama bende kurtlandım.

Yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz size alternatif bir fikir sunucam.
Selam,

Sanırım konunun son bölümü görmediniz. Bu mesajı yazdığım an itibariyle iki kişiyiz. Teknenin günlüğü 600-TL, ayrıca yol ve yemek masrafları var.

Alternatif fikrinizi merak ettim, beklemedeyim

Focush

Yeni Üye
Fikrim şöyle idi,
Ben Bodrumdayım, eğer tura katılırsam buradan kendi arabamla fethiyeye giderim.
Bodruma uçup buradan benim arbamla gidip dönmek sizin için daha ekonomik olabilir.
Pegasustan şöyle üstün körü bir baktım gidiş dönüş 200TL yi bulmuyor biletler, ama saatleri size uyarmı bilemiyorum.
Yol için yakıt masrafına ortaklık gibi bir talebim yok nasılsa tekde olsam gidip gelicem.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Fikrim şöyle idi,
Ben Bodrumdayım, eğer tura katılırsam buradan kendi arabamla fethiyeye giderim.
Bodruma uçup buradan benim arbamla gidip dönmek sizin için daha ekonomik olabilir.
Pegasustan şöyle üstün körü bir baktım gidiş dönüş 200TL yi bulmuyor biletler, ama saatleri size uyarmı bilemiyorum.
Yol için yakıt masrafına ortaklık gibi bir talebim yok nasılsa tekde olsam gidip gelicem.
Selam,

Uçuş bilgilerine bakacağım, saatler bize uyacak gibi ise neden olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...