Arkadaşlar,
Bu konu hakkındaki önemli gelişmeleri aktarmak istiyorum
Tekne için yemek olmadan günlük 600-TL'na anlaştık. Yemeklik malzemeyi kendimiz alacağız, kaptan pişirecek ve servis edecek. İçeceklerimizi de kendimiz alacağız. Çay ve kahve teknede yapılacak. Teknede konaklayacağız ve bu rakam katılımcı sayısına bölünecek.
Araba ile gideceğimizi varsayarak yakıt için yaklaşık 800-TL gibi bir tutar çıkıyor. Arabam 0.38-0.40 krş. yakıyor ve yaklaşık olarak 1.000 km yol var, bunu 0.40 krş. üzerinden hesaplarsak 800-TL yapıyor. Ekstralar haricinde şu aşamada 2.000-TL tur için harcanacak masraf oluşuyor.
Bunun dışında kankam Ali'nin ibu gün öğleden sonra şyeriyle alakalı bir sıkıntısı ortaya çıktı. Gelip gelmeyeceği konusu bir iki günde netleşecek ama gelebilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Bu durumda ben ve Alaeddin ağabey kalmış gibi görünüyor. Henüz onunla da konuşmadım.
İkimiz gidelim dersek ve arabayı tercih edersek 1.000-TL + ekstra masraflar, otobüs ile gidersek de 800-TL + ekstra masraflar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu durumu Alaeddin ağabeye izah edeceğim, bakalım o bu durum hakkında ne yorum yapacak.
Son olarak, Cuma öğlene kadar tekne halen opsiyonlu durumda ve dört kişi ile gidebilirsek unutulmaz bir haftasonu bizleri bekliyor olacak...