boruyu sipariş ile gönderiyorlarmı eldenmi almak lazımPaslanmaz diye satılanlar ne yazık ki bir sezon sonra sapsarı olup tekneyide boyuyor. 216 kalite almak lazım.
(link)
aliminyum boru için ise Ankara da
(link)
boru 25 mm kalınlığında olmalı. iki boy var 4.5 metre ve 3.5 metre. Yanlış hatırlamadıysam 4.5 metre 11 Tl gibi bir ücreti var.
Evet gerekiyor . Ancak kesim işini tekneye montaj sırasında yapmak yada çok hassas ölçü almak lazım. Üst kısımlar birbirinin tam üstüne göre kesiliyor. Bu kesim öyle bir ayarlanmalı ki teknede oturma düzenine yada motora sıkıntı çıkarmamak üzere hesaplanmalı. Ben öyle yaptım. Selamlar.dikme borularının 2 si uzun diğer 2 si oldukça kısa burasını anlayamadım. uzun borularla montaj yapıldığında dikmelerin üst kısımları aynı boyda eşitlenmesi gerekmiyormu. yani dört borunun üst kısımları aynı hizada olması gerekmiyormu.
Elimde tentem var ilk aldığım zaman kullandım sonra hiç kullanamadım aldım hasır şapkayı azda olsa koruyor yeter...🙂🙂Çoğu tekne sahibinin ortak sıkıntısı 🙂
Paylaşımlar çok kişinin işine yarayacaktır.
Arkadaşlar bu tente işi benide merak ettiriyor internette geziniyorum pahalı tekneler in üzerinde sabit port bagaj gibi fiber Tente ler var böyle birşey çok mu saçma olur. Yada sabit olması problemler mi çıkarır..
Arkadaşlar bu tente işi benide merak ettiriyor internette geziniyorum pahalı tekneler in üzerinde sabit port bagaj gibi fiber Tente ler var böyle birşey çok mu saçma olur. Yada sabit olması problemler mi çıkarız.