Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam da istediğim türden bir yorum bu. Üstüne şu kadar koyun şunu alın türünden bir yorum istemiyordum açıkçası. Teşekkür ederim...Merhaba, crossfire 2500 alın. 4000 çok büyük ve bir turda çok sarar. Ayrıca spin kamışınızın boyu kısa 2.70 yada 2.80 olmalı.Ayrıca 2500 bir turda 80 cm sarıyor sienna da lrf için fazla sarar ve kamışla uyumsuzdur. Ayrıca tamamen tatlı su ve amerika için tasarlanmıştır. Mümkünse elinizden çıkartın ve lrf için 1000 yada 1500 lük bir makine edinin. Daiwa öneririm olmazsa shimano olabilir. Balık durumuna gelince, son resmi istatisliklere göre 1970 den beri dünya balık nüfusu kesin olarak yarı yarıya azalmış ve bu oran marmara denizin yüzde 90 dır. Yanlız bir farkla,Marmara denizinde balık oranı azalmamış “yok olmuş ve soyu tükenmiştir”
Anlaşıldı, bu aşk olmayan balık için bana lrf için bir makine daha aldıracak. Sienna'nın yeri hazırSen lrf icin bir makine al üstat , 1000 yada 1500.sienayida spinde , eze eze kullan , gittiği yere kadar.
Aldım gitti, çok teşekkür ederim.Geçen hafta aldım 2500'ü , gayet kaliteli görünüyor. Akışkanlığı çok güzel, 2.40 kamışla kullanacağım. Fiyatı bence çok uygun, fazla düşünmeye gerek yok, spin çalışıyorsan al gitsin.
Rica ederim. Sorduğunuz konu ilgi alanım. Gerçekten zaman harcadım ve harcıyorum bu tür balıkçılığa. Çok yanıltıldık ve boşa malzemeler alındı. Hayal kırıklıkları... Kendi bölgemde ve ilgili olduğum av türünde tecrübelerim var. Ayrıca her takıldığım konuyu benden daha önce bu işe başlamış, zaman harcamış ve tecrübeli kişilere sorarım. Çok güzel bir uğraş olta balıkçılığı.Tam da istediğim türden bir yorum bu. Üstüne şu kadar koyun şunu alın türünden bir yorum istemiyordum açıkçası. Teşekkür ederim...
Öte taraftan, crossfire 4000'in aşağı yukarı ceymar 55 kafaya tekabül ettiğini söylüyorlar ebat olarak. Keşke 3000 seçeneği de olsaymış decathlon da uygun fiyata alabilsemişiz. Dediğiniz gibi hareket etmeye çalışacağım. İleride daha iyisini alırsam da crosssfire yedek makine olur. Fiyatı epey uygun zira.
Sienna da dursun, 7-35 lik bir kamışım daha var ucundan 2 cm. kırık. Tamir ettirip onda kullanırım.
Tekrar teşekkür ederim.